CİTROEN C4 92hp Mİ YOKSA ASTRA CDTİ ENJOY MU ??

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar ikisi arasında kaldm...lütfen yardımcı olun sizce hangisini almalıyım..açıkcası astra cdti ın sorunlarınıı bilmeyen kalmadı(geç çalşma..)bu arada izmirde oturuyorumm
bu yüzden c4 ten yanayım(bir opelci olarak)
iç ve dış tasarım olarak c4, astra dan çok daha iyi gözüküyorr
lütfen yardımcı olunn...yorumlarınızı bekliyorum(nedenleriyle yazarsanız sewinirm)
haa arkadaşlar lütfen TARAFSIZ olalım!!!

focus al eğer astradan vazgeçtiysen bide yeni corolla çıkmış haberiniz olsun ben bu gün test ettim bayağı hoşuma gitti

Herkesin zevki ayrıdır tabiki ama citroen den nefret ediyorum ...

C4 çok hoş bir otomobil

C4 gerçekten güzel bir araç fakat opel gibi rahat satamassın ayrıca Muş'ta Servis ağı nasıl Opel gibi tr nin hertarafında olacağını zannetmiyorum.Mesela Subaru İmp 2.0 R müşhiş bi araç fiyatıda uygun ama tr 4-5 tane şehirde servisi var ...

kutluhan83' Alıntı:
focus al eğer astradan vazgeçtiysen bide yeni corolla çıkmış haberiniz olsun ben bu gün test ettim bayağı hoşuma gitti

toyotanın sitesinde çok yakında diye geçiyodu bilgin varmı benim çok hoşuma gitti

C4 kullandım ve astra H sahibiyim şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki ; C4 güzel ancak direksiyon sanki boşa dönüyor gibi çok hafif... Astra gibi sağlam havası vermiyor, güven vermeyen bir yönlendirme kabiliyeti var. Ayrıca zevk meselesi tabii ki ama ben sevmiyorum öyle atari salonlarındaki araba yarışlarının kokpiti gibi orta konsolu olan arabaları.... (arabanın içinde bir ağırlık yok göstergeler sürücünün önünde değil ortada...Ben sevmiyorum ağırlık olmayınca)

Son olarak iç mekanda kullanılan malzeme kalitesi (plastikler, kumaş vs...) değil astrayla kıyaslanmak yanında bile geçemiyordu kullandığım 1.6 tiptronic şanzumanlı C4'te, çok kötüydü....

Astra h in dizellerinde problem olduğunu bende arkadaşlardan duyuyorum ama c4 ün suspansiyonlarında ve klimasında birçok probleme rastlandığını da duydum. bende c4 almayı düşünüyordum ama herikisini de denedikten sonra asta h de karar kıldım ama c4 te çok güzel araç ...Sen opel al derim ben.

hocam izmir e gelmişmidir yeni corolla..

kutluhan83' Alıntı:

Geri