CİTROEN C4 92hp Mİ YOKSA ASTRA CDTİ ENJOY MU ??

focus un tipi çok kötü bence yaa ...Araç ii yol tutuyor anladık ama birzda dizyn olmalı dimi:D

Bence Opel'i tercih etmek daha mantıklı. Opeli satarken daha az değer kaybı olur citroen'e göre.citroende bence cok zarar edersin. Servis problemi de olabilir. Ayrıca C4 ün iç dizaynı pek başarılı değil bence. Astra cdti ' ın sorunları seni düşündürüyorsa eğer; Toyota corolla'yı göz ardı etme kesinlikle! Sonuç olarak yazımın anafikri şu; Bence C4 paranın satın alabileceği en vasat araçlardan biri :D

Ne citroen ne astra al
citroen arkadaşların bahsettiği gibi 2.eli yok astranın ise soğuk havada çalışmama problemi var(Bu arada marş dinamosu değiştirdikten sonra sorunsuz çalışıyor)
Sana tavsiyem toyota

Haklısın Toyota çok güzel bir araç 5 yıl sorunsuz kullandım ee 5 sene sonra sorunlarmı başladaı diyeceksiniz hayır kaşındım ve satıp astra aldım birsürü taksit ödüyorum:D olsun yinde mutluyum:D

Toyota ya kefilim ...

Citroen rezalet bi araba içi filan berbat
bi araba da neden ön konsolun ortasında hız göstergesi konur ki ne akla hizmet anlamış değilim bari direksiyonu da ortaya koyda yolcu ile ortaklaşa kullanılsın Opel den şaşma derim ben herşeyini geç karoseri gerçekten çok sağlam bi araç yolcu kabini kolay kolay deforme olmuyor bunun yanında diğer rakiplerinin opsiyon listesinde bile olmayan bazı özellikleri var çok hoş toyota da opel kadar sıkı bi araba değil zora gelmez söyleyeyim yani tercihlerinin arasına Golf ü al bence hiç olmadı Focus ta sadece ön konsolu hoş olduğu için tercih edilebilecek bi otomobil
ayrıca 1.3 CDTİ ın marş motoru değiştikten sorun gidiyormuş gibi bir söylenti var araştır bence

Astra bence

M@honi' Alıntı:
Citroen rezalet bi araba içi filan berbat
bi araba da neden ön konsolun ortasında hız göstergesi konur ki ne akla hizmet anlamış değilim bari direksiyonu da ortaya koyda yolcu ile ortaklaşa kullanılsın
Harikasın valla M@honi ... :kop:

citroenin iç malzemesi iğrenç, kokusu bile bozuk ama dış görünüm olarak fena değil. astra dizel diyecem benim çektiğimi bi Allah bi de dizelci diğer kardeşler biliyor :D o yüzden toyota derim dizel....

citröen yeni dizaynı ile gönülleri fethetmiş durumda. ama bana kalırsa seat leon:D

Geri