CİTROEN C4 92hp Mİ YOKSA ASTRA CDTİ ENJOY MU ??

LEON HARİKADIR motor sesi ve dizayn olarak piyasasıda citroenden iyidir ama tavsiyem toyota olur çok esnek ve kullanışlı bi araç

sadece ikisi arasında kalsaydım kesinlikle astra yı alırdım. hatta astra yı hiç bir fransıza değişmem. adamlar plastikten araba yapıyorlar artık ve bu sadece fransızlar özgü. onlar kadar hırsız millet görmedim :) plastik araba ile uğraşıcaksan git bi rc al onunla hevesini gider bence :) önceden de yazıldığı gibi, citroen de hem parça da sorun yaşarsın, hem de satamazsın bu da cabası ( 6 aydır arabayı satmaya uğraşanları biliyorum). eğer arabayı yok pahasına satarım veya hurdaya çıkana kadar binerim ( ki çamurlukları plastik olduğundan doğada 200 yıl kadar yok olmuyor diye biliyorum :) ) dersen orası başka. ama o plastik araba ile fazla da yaşamazsın :) . her zaman söyledim yine söylüyorum: plastik arabalarla oynamayı ilkokula başladığımda bıraktım (2 çuval arabam gitmişti o zaman :( ) ve bi daha başlarsam benzinli bi rc alırım bunun için. çünkü hayatımın bir plastiğe bağlı olması beni çok fazla tedirgin eder.

M@honi' Alıntı:
Citroen rezalet bi araba içi filan berbat
bi araba da neden ön konsolun ortasında hız göstergesi konur ki ne akla hizmet anlamış değilim bari direksiyonu da ortaya koyda yolcu ile ortaklaşa kullanılsın
+1987
arkadaşım tarafsız olarak bakıldığında citroen iyi bir araba olubilir ama içi plastik arabadan beklentin ne???? ikinci el sıkıntısı çekersin ayrı olay. genede bu iki tercihinin arasında kaldığın için opel astra derim. izmirde oturuyosan eğer izmirde kullanan biri olaraktan şimdiye başıma geç çalışma diye bir olay gelmedi. ha bu gelmicek anlamında değil. evet mahoni arkadaşımızın dediği gibi şöyle bir link vereyim bi bak http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=6206 tansu abinin dediği gibi marş motorunu yenisiyle değiştirdiklerinde böyle bir sorunun kalmadığını ifade ediyor. bence sen bunu iyi bir şekilde arştırmanı ve de öyle karar vermeni tavsiye ederim. ben araçtan şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım(inşallah yaşamamda:D )

yaww arkadaşlar tam olarak karar weremiom yaww
10 senedr opel kullanıom insan biraz değişklik istioo...
c4 ün neresi plastik anlayamadımm???
yaw birde şu makyajlı astra tam olarak izmirde ne zaman satılcakk
bilen warsa ??

bende 1,6 sahbym ama 1,3lerın skntısını gorunce astra alma derim citroen ztn hic alma..bencede toyota al daha ole cok fazla sıkayetci olan gormedm..yada leona flnda bakablrn ama biraz daha tuzlu bldgm ..en iisi toyota al sen

Kesinlikle yeni Toyota al derim,fotolarını falan inceledim iç mekan falan gayet şık olmuş güncel kasanın hantallığı bir nebze de olsa giderilmiş en azından.

hocalar ben HB kasa istiyorumm
yeni corolla sedan!!
geriye alternatif; yeni 307 HDI,c4 HDI,astra cdti kaldıı...
golf tdi çok pahalı onu geçç
focus un ise dış tasarımıı iğrençççç
307 nin de zaten hayatı kaymışş:D :D
geriye ya C4 yada astra kalıo

mematibaş' Alıntı:
yaww arkadaşlar tam olarak karar weremiom yaww
10 senedr opel kullanıom insan biraz değişklik istioo...
c4 ün neresi plastik anlayamadımm???
yaw birde şu makyajlı astra tam olarak izmirde ne zaman satılcakk
bilen warsa ??

yeni toyotalar önceden ilkbahar da gelecek diye söyleniyordu, fakat daha erkene alınmışsa onu bilemem. ayrıca c4 lerin de neresi plastik demişsin: 4 çamurluk da plastik. hatta sadece c4 değil; 307,206,megane 2,clioların hepsi falan bunların hepsinin 4 çamurluk plastik. ön çamurluğa sıkı bi yumruk atsan kolun motora kadar girer buna emin ol. geçen gün çamurluğu kırılmış bi 307 gördüm:D :D :D :D millet önceden anadol u beğenmiyodu, şimdi onu bile yapmıyolar. :D :D :D

arkadaşlar toyota corolla yı kullandım dün dizel versiyonunu ,araç performans bakımından benim corsa cdti imden fazla farkı yok. ama iç göstergeleri filan çok güzel olmuş birde toyotalar sorunsuz araçlar. ben olsam astralar sorunlu diye almam toyotada performansı sınırlı en güzel tercih focus tdci dir çünkü performans ve direksiyon tepkileri golf ve astra ile kıyaslama testlerini izledim en başarılı focus çıktı ben 1.6 tdci sini test ettim gerçekten araç çok güçlü hatta kalkışda 1.6 benzinli corolla ile ayrıştık focus birkaç boy fark attı focus alınır bence

Geri