Civic istemeli miyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buraq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesinlikle bi kere sınıf düşüşü yaşıcaksın ucunda pişman olmakta var zevk meselesi ama benim için tek zevk opel :good:

civic elegance pek sınıf düsüsünü hissettirmez gibime geliyo :)

civic elegance de çok bi donanım farkı olmayacaktır sunroof standartmıydı tam hatırlamıorum ama 1.6 125 hp civic vectraya göre çok daha iyi performans ve tahminimce daha az yakıt tüketimi...........

bence mugen paketli ve güzel bi jantlı yaylı civic dehset olur:)

opelden sonra yol gürültüsüne dayanırım diyor musun ayrıca?

opelden sonra yol gürültüsüne dayanırım diyor musun ayrıca?
görüntü güzel.Ama (bana göre)malzeme kalitesi opele göre zayıf.Çok ses alıyor:good: ..

Benki ya A3 ya Civic alıcam kesin diyordum..Az çok bilgi ve deneyim sahibi olunca karırım astra olmuştu...

ama Şunu da belirteyim.Zevkler tartışılmaz.Çok güzel araba...Polemik yaratmasın;)

civic e binmişliğim yok o yüzden ses,performans gibi durumları göz önünde bulunduramam şu an ama tipine bitiyorum...sedan ve sportiflik aradıgım şey bu sanırım :)
aslında ön tarafı vectra ile benzemiyor değil

performans bence 125 hp nin hakkını vermiyor 155 tork veriyor iyide 115 hplik astrada 155 tork veriyor:) ayrıca ben kullandım civic 2007 model.. inanki performans çok iyi değil ayrıca gürültüden yanımdakini duymadım desem sadece birazcıık abartmış olurum:) ses kesik kesik geliyordu( hıı bu daha mantıklı oldu) Ç)

vectranda tüp var mı ???

Geri