çizdiğim ilk jantı sizlerle paylaşmak istedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla çok güzel olmuş eline sağlık

çok güzel olmuş. ama sibop deliğide olsa tamam olacaktı:) şaka bı yana gercekten basarılı bı çalısma olmus

3d çalışma olarak ilk çizimim. bir sonraki daha güzel olucak.
aslında bu jant çizme işi bende kara kalem çalışması olarak başladı.
hani telefonla konuşurken, bir şey düşünürken elinizde kalem varsa ister istemez bir şey karalarsınız kimi karalama yapar kimiside anlamsız şekiller çizer bu herkezde vardır.. işde bendede var ama ben basit olarak jant deseni çiziyom..

bide araca oturtup bakmak lazım ellerine sağlık...

walla ilk deneme için gayet güzel.ve bişey daha,bence bu jant vectra b2 kasaya çok güzel olur

firmalar bu tip jantları yapmaktan her zaman kaçınmışlardır. çunku bakın bunda dönüş yönü var. yani bir yere doğru eğimli kollar. dolayısıya aracın sadece ( bu jant ıcın soyluyorum sağ sanırım ) bir tarafında kullanabilirsiniz.
diğer tarafı içinse , kolların diğer yöne doğru eğimli olanları lazım ki dönüş yönü aynı olsun jantların. tabiki bunların hepsi de ekstra masraf. ekstra kalıp, ekstra işçilik vs vs..

o yüzden yapılabilirliği düşük bir model olmuş. ancak çizim gayet başarılı. devamlılığını dilerim.

ya elinde 4x100 mevctmu acaba:):):)
güzel olmuş

firmalar bu tip jantları yapmaktan her zaman kaçınmışlardır. çunku bakın bunda dönüş yönü var. yani bir yere doğru eğimli kollar. dolayısıya aracın sadece ( bu jant ıcın soyluyorum sağ sanırım ) bir tarafında kullanabilirsiniz.
diğer tarafı içinse , kolların diğer yöne doğru eğimli olanları lazım ki dönüş yönü aynı olsun jantların. tabiki bunların hepsi de ekstra masraf. ekstra kalıp, ekstra işçilik vs vs..

o yüzden yapılabilirliği düşük bir model olmuş. ancak çizim gayet başarılı. devamlılığını dilerim.

mesela kt7 gibimi

Geri