çizik gidermek için cila..

ibrahim sen olmasan bu opellerin boyası nice olur bilmem :good:

Aracımızın kaputunda yavru kedi tırnak izleri vardı devamlı wax'lı olduğundan çıkamamış sanırım ve 20cm lik iki ,üç iz bırakmıştı bende yine çıkamayacak düşüncesi ile baya öyle bırakmıştım geçenlerde aldığım ama kullanmadığım bu markanın wax'ını kullandım ve şuan çizik diye birşey yok ama dediğiniş şu taraftan doğru bildiğimiz gözle görülen ve hafifte olsa turnağa gelen çiziklere etkisi yok ama yüzeysel çizikleri yok ettiği gerçek buda aşındırıcılık olmadan olmaz.dolgu olsaydı belli bir süre sonra bu izlerin görünür hale gelmesi gerekirdi..

Kardeşim doğru olabilir. Aşındırıcılığı çok az dolgusu yüksek bir malzemedir belki kullanmadan bişey diyemiyorum. Sen ise kullanmışsın yorum yapıyorsun..

Ben yalnızca markanın tanıttığı isim konusunda yorum yaptım..

Bir kaç yıkamadan sonra tekrar açığa çıkar mı merak ettim..

ibrahim sen olmasan bu opellerin boyası nice olur bilmem :good:

Kardeşim senin yanında biz çırak olamayız..

İbocan buraya sunsugg havaya:rakir::rakir::rakir::rakir:

Bi gelemedin arkadaş şu güzel Angara'mıza..

Kardeşim doğru olabilir. Aşındırıcılığı çok az dolgusu yüksek bir malzemedir belki kullanmadan bişey diyemiyorum. Sen ise kullanmışsın yorum yapıyorsun..

Ben yalnızca markanın tanıttığı isim konusunda yorum yaptım..

Bir kaç yıkamadan sonra tekrar açığa çıkar mı merak ettim..

Kardeşim senin yanında biz çırak olamayız..

Bi gelemedin arkadaş şu güzel Angara'mıza..
İstanbullulara karda nasıl araba kullanılır onu öğretiyorum bu aralar:)
p.tesi günü hadımköy tarafına polis zincirsiz araçları bırakmıyodu, avcılara yönlendiriyordu, orasıda benim işime gelmediği için trafiğin arasından sıyrıldım polise yanaşıp camı açtım :)
Ben bu tarafa gidicem dedim, zincirsiz olmaz ded. Çok tipi vardı polisinde birtek gözleri açıktaydı :D
Memur ben ben Angaralıyım aracımda kar lastiğim var bu kadar karı biz kulağımıza damlatırız ancak dedim :)
şöyle bir baktı bana, geri bir adım atıp laztiklere baktı, sen geç ozaman dedi :)

İstanbullulara karda nasıl araba kullanılır onu öğretiyorum bu aralar:)
p.tesi günü hadımköy tarafına polis zincirsiz araçları bırakmıyodu, avcılara yönlendiriyordu, orasıda benim işime gelmediği için trafiğin arasından sıyrıldım polise yanaşıp camı açtım :)
Ben bu tarafa gidicem dedim, zincirsiz olmaz ded. Çok tipi vardı polisinde birtek gözleri açıktaydı :D
Memur ben ben Angaralıyım aracımda kar lastiğim var bu kadar karı biz kulağımıza damlatırız ancak dedim :)
şöyle bir baktı bana, geri bir adım atıp laztiklere baktı, sen geç ozaman dedi :)

:maden:

puhahahaha..

yahu gerçekten zor durumda istanbul..

arabaların korumalarını eksik etmeyin arkadaşlar..

abi kısa zamanda wax'ını yenile.. atabilirsen colliente 476s soğuklarda iyi diyor arkadaşlar..

Ben dün mahallede önümdeki 2 arabanın çıktığı yerden çıktım ama yokuş bitip sağa dönerken baktım yanlıyorum :D

Bu arada 476 hakkaten soğuk havalarda iyi gidiyor. ekimde yaptığım koruma iyice azaldı. ilk fırsatta nsc+476 yapıcam. Arabayı da satmaya karar verdim artık gönlümde astra g 2001-2002 elegance veya 2004 elentra var. otomatik olucak artık kısmet hangisine olursa. siyah istiyorum ki baktığım belli olsun ;)

Ben dün mahallede önümdeki 2 arabanın çıktığı yerden çıktım ama yokuş bitip sağa dönerken baktım yanlıyorum :D

Bu arada 476 hakkaten soğuk havalarda iyi gidiyor. ekimde yaptığım koruma iyice azaldı. ilk fırsatta nsc+476 yapıcam. Arabayı da satmaya karar verdim artık gönlümde astra g 2001-2002 elegance veya 2004 elentra var. otomatik olucak artık kısmet hangisine olursa. siyah istiyorum ki baktığım belli olsun ;)

astra g 'nin otomatik şanzımanlısını üzülmemiş olarak bulursan şahane araç.. şanzıman olarak diyorum.. japon bir şanzıman firması yapmıştı diyebiliyorum ve genelde tam otomatikleri bozmazlar opel'in..

güzel tercih hacım elegance 'da olur edition 'da.. edition daha güzel olur.. :cool:

:maden:

puhahahaha..

yahu gerçekten zor durumda istanbul..

arabaların korumalarını eksik etmeyin arkadaşlar..

abi kısa zamanda wax'ını yenile.. atabilirsen colliente 476s soğuklarda iyi diyor arkadaşlar..
İbo zaten havalar 15+ olsun hemen kil ve wax olayına girişicem. Hatta önce aracın altını falanda yıkatmak istiyorum tuz, solüsyon falan gibi şeylerden arınması için.
kil in üstüne 476 konusunda ısrarcımısın :)
Bu arada istanbulda erdem boyanın dükkanına gittim seninle konuştuktan sonra bilmem söylemişmiydim. 476 ya ozaman çok istedi ama kil i falan ordan aldım herşey hazır. birtek 476 eksik :)

İbo zaten havalar 15+ olsun hemen kil ve wax olayına girişicem. Hatta önce aracın altını falanda yıkatmak istiyorum tuz, solüsyon falan gibi şeylerden arınması için.
kil in üstüne 476 konusunda ısrarcımısın :)
Bu arada istanbulda erdem boyanın dükkanına gittim seninle konuştuktan sonra bilmem söylemişmiydim. 476 ya ozaman çok istedi ama kil i falan ordan aldım herşey hazır. birtek 476 eksik :)

aslında senin araba için yaz koruması olarak fk1000p çok iyi gider.. gri'nin olayı fk'da.. :D

:good: iyi tercih. Şimdiden hayırlı olsun Köksal hocam

Geri