çizik gidermek için cila..

aslında senin araba için yaz koruması olarak fk1000p çok iyi gider.. gri'nin olayı fk'da.. :D
İbo bi durduğun yerde dur allaasen yaw :D
Karar ver wax için fk1000 mi collinite 476 mı?
gidip erden boyadan lacam çünkü.
ha biliyosun ben elle yapıyorum makinam yok.

abi kesinlikle fk1000p ben kış şartlarında iyi korur diye 476 demiştim ama gri aracı kristal parlatan fk1000p 'dir..

ibrahim amcaya selam söyle.. :D

astra g 'nin otomatik şanzımanlısını üzülmemiş olarak bulursan şahane araç.. şanzıman olarak diyorum.. japon bir şanzıman firması yapmıştı diyebiliyorum ve genelde tam otomatikleri bozmazlar opel'in..

güzel tercih hacım elegance 'da olur edition 'da.. edition daha güzel olur.. :cool:

editionlar hep gri gördüğüm kadarı ile, siyah istiyorum kısmet diyelim ;)

en temizi fk1000 al yaz kış yapıştır gitsin elle miss gibi. ibrahim de benim gibi biraz abarttığı için yaz,kış, janta, cama ayrı ayrı wax yapıyor :D

bu arada glass guard diye bir su kaydırıcı kullanıyorum müthiş iş yaptı bende 1 yıl dolacak 20 martta nette videoları vs var. olmazsa burda bir konu açayım. üstelik fiyatı da çok ucuz.

editionlar hep gri gördüğüm kadarı ile, siyah istiyorum kısmet diyelim ;)

en temizi fk1000 al yaz kış yapıştır gitsin elle miss gibi. ibrahim de benim gibi biraz abarttığı için yaz,kış, janta, cama ayrı ayrı wax yapıyor :D

bu arada glass guard diye bir su kaydırıcı kullanıyorum müthiş iş yaptı bende 1 yıl dolacak 20 martta nette videoları vs var. olmazsa burda bir konu açayım. üstelik fiyatı da çok ucuz.

öyle hacı heryana farklı çalışacan..

fk1000p virüs enjektesi için güzel ürün alsın salim abi sonra oda toplamaya başlar diğerlerinden :maden:

glassguard' ı merak ettim ben turtle wax'ınkini kullandım ama 2-3 yıkamada mefta oluyor.. silecek suyuna karıştırmalık alıyorum artık onu.. sıfır silecek sesi :dil:

konuyu aç hacı bi 20-mart bide 2-şubat videosu yap.. ;)

bu arada haftasonu 5lt'lik pompayı tuning'liycem :D

abi kesinlikle fk1000p ben kış şartlarında iyi korur diye 476 demiştim ama gri aracı kristal parlatan fk1000p 'dir..

ibrahim amcaya selam söyle.. :D
Amcayla yazın uyğradığımda baya sohbet ettik ama adını hatırlamıyorum heralde aynı amcadır:)
Dükkan öyle sanıldığı gibi bir dükkan değil biraz karmaşık ve keşmekeş :D
En kötü yanı ise dükkandan k.kartı ile alışveriş yapamıyosun. bu yüzden baya nakitle gitmen gerek. Ben gitiğimde bunu bilmediğimden fk1000 waxa ozaman param yetmedi ceteki bütün parayı diğer ürünlere vermiştim:)
Zaten dükkanına gidince extra indirim falanda yapmıyo ben merakımdan vede başka neler olduğunu görmek için gitmiştim.
Sanırım netten fk1000 siparişi vericem.
Ürün şu;
http://erdemboya.ticaretimiz.com/p90656-finish-kare-1000p.html

Nisan ayına girince önce kil, sonra Ag SRP üzerinede fk1000p yemede yanında yat:)

Amcayla yazın uyğradığımda baya sohbet ettik ama adını hatırlamıyorum heralde aynı amcadır:)
Dükkan öyle sanıldığı gibi bir dükkan değil biraz karmaşık ve keşmekeş :D
En kötü yanı ise dükkandan k.kartı ile alışveriş yapamıyosun. bu yüzden baya nakitle gitmen gerek. Ben gitiğimde bunu bilmediğimden fk1000 waxa ozaman param yetmedi ceteki bütün parayı diğer ürünlere vermiştim:)
Zaten dükkanına gidince extra indirim falanda yapmıyo ben merakımdan vede başka neler olduğunu görmek için gitmiştim.
Sanırım netten fk1000 siparişi vericem.
Ürün şu;
http://erdemboya.ticaretimiz.com/p90656-finish-kare-1000p.html

Nisan ayına girince önce kil, sonra Ag SRP üzerinede fk1000p yemede yanında yat:)

ballı kaymak.. :sulanma:

Geri