clio3 vs. polo vs. astra 1.4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence polo derim

bunu ciddi mi söylediniz? :confused::confused:

evet şirketimizde var.çokta sık kullanırım.clio symboller bu yüzden taksi,polis arabası,şirket arabası,filo olarak kullanılıyor.şahsen debriyajını çok yumuşak buldum.önceden laguna kullandım yıllarca.o debriyaj çilesini hiçbir arabadan çekmedim.ama arabanın keyfi bir başkaydı.

çok yakınlar birbrine ama.. seçim yapmak zor :D tabi benim için... ama yakıt açısından polo TDI derim

Yeni astraları bilmem ama astra g leri 1.6 motor zor taşıyor. 70 kg civarı dört kişi binince araba ağlaıyor resmen. 100 hp olduğunu da ekleyelelim. bu konu daha önece de tartışıldı. 1.4 astra ile 1.6 astra arasında yakıt farkı yok. ama 1.4 motor yaz günü klima açık eşi dostu doldurursun arabana hafif bir yokuş çıkmaya kalkarsın rezil olursun benden söylemesi. 1.4 değil de 1.6 düşünürsen astrayı tek geç opelden gerisi yalan zaten. polo değil de golf olsa biraz tereddüt ederdim belki. passatta kesin derdim. ama fransız arabalarını bir kaç citroen hariç hemen çizerim.

1.4 Astra kullanıcısı olarak genelde memnunum.Yakırı şehir içinde 1.6. ile kafa kafaya gelir ama şehirler arası yolculuklarda inanması zor değerler elde ettim.Araç 90 Hp olduğu için çekişinde de sorun yaşatmıyor ancak belirmeliyim 3000 devir civarında motor canlanıyor.gerçi 1.6 olanlarda aynı şeyi söylüyorlar Opel motorlarının genel karakteristiği böyle. Bide benim araç G kasa H kasa daha ağır sanıyorum 1.4 nasıl olur H kasa astra için bilemem kullanıp değerlendirmek lazım..Koskoca Opel mühendisleri bu araca 1.4 motor uygun görmüşlerse bir bildikleri vardır hesaplamışlardır muhakkak.Opel'e ve alman mühendisliğine saygım sonsuz :)

Clio 1.2 amcamda vardı iç mekan ve performans açısından hoşuma gitmedi, kuzenimdede polo 1.4 vardı onun içi performansı bana yeterli geldi ama ama bence astra polodan kat kat iyidir.

bence polo

Bunların arasından polo mutlaka alınmalı..Comfortline donanımı iyidir çünkü.

Geri