clio3 vs. polo vs. astra 1.4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polosu olan arkadaşlarım da frenlerinden şikayetçi.cliosu olanlar ise aracın kamyonet gibi olmasından, sürüş pozisyonu kalite kullanım yol tutuş açısından:)

Arkadaşlar sözü geçen arabaların hepsini kullandım. Elbette astra AMAAAA iş 1.4 benzinli motor olunca değişiyor!!! Kafayı yemek istemiyorsanız 1.4 16 v astra almayın. Kesinlikle kasaya çok yetersiz. 1.6 benzinli jetta da kullandım, halen 1.3 CDTI astra kullanıyorum, bunlarla mukayese bile edilemez.

sayg.

Astra 1,4 leri genelde şirketler tercih ediyor.Ben olsam 1,6 astra alırdım.

Bu araçlarla ilgili bircok deneyimlerim var iş gereği clio işcilik kalitesi cok düşük ve basit şu poloyu nasıl düşünmeden alırım diyorsunuz ondakide işcilik cok zayıf motor cok sesli cok şıkıştırmaya gelmez üç silindir bir arac motorda ateşleme sorunu yaşatıyor opel 1.4 devrini düşürmeden kullanırsan tatminkar kalite seviyeli

evet şirketimizde var.çokta sık kullanırım.clio symboller bu yüzden taksi,polis arabası,şirket arabası,filo olarak kullanılıyor.şahsen debriyajını çok yumuşak buldum.önceden laguna kullandım yıllarca.o debriyaj çilesini hiçbir arabadan çekmedim.ama arabanın keyfi bir başkaydı.

Burak ilk defa bir konuda senle aynı görüşü paylaşmıyorum, olabilir tabi:) megan ve clio kullandım, lagunayı bilmiyorum. Clio kadar kötü bir debriyajı olan araba sürmedim daha, çok rahatsız edici...selamlar

Ama 3 seçenek arasından clio daha mantıklı..

Doğrudur tabi ne diyelim:) Belkide benim kullandığım Clio'da bir gariplik vardı. Yani gerçekten çok yumuşaktı ve kavraması çok çabuktu. Aynı güzelliği birde Doblo'da yaşamıştım. Bu kadar kolay kalkış yapılabilen arabalar görmedim ben.

Polooo arkadaşim geç 1,4 astrayi alsan satamazsin elinde patlarr ama polo her zaman prim yapacak bir arabadirrr

Tabiki astra olur.

Geri