c'mon 6. vites

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dun izmit tarafına gittik 5 kişi 6inci vites 3000devirde 160 yapıyor inanamadım max 190 yaptım arabam daha 2000 kmde:alkis:

niye şaşırdın ki ben 1.2 motor 80 beygirle 160 ı rahat görüyorüm 180 den sonra kasmaya başlıyor

Ya ayıptır sorması 1.2 ne kadar yakıyor? Hani dizeli biliyoruz çok ekonomik ama? Bir de easytronic tavsiye eder misin kullanıcı olarak? Park etmesi rahat mı?

Ya ayıptır sorması 1.2 ne kadar yakıyor? Hani dizeli biliyoruz çok ekonomik ama? Bir de easytronic tavsiye eder misin kullanıcı olarak? Park etmesi rahat mı?

1.4 ve 1.6 lara göre daha az yakıyor ayrıca vergi avantajın var. easytronic vites çok rahat ve kullanışlı tavsiye ederim

1.4 ve 1.6 lara göre daha az yakıyor ayrıca vergi avantajın var. easytronic vites çok rahat ve kullanışlı tavsiye ederim
Abi 1.4 ve 1.6 dan tabi daha az yakıcak :D
Ama fabrika verileri ortalama 5.8 diyor ki yalnızca fantazi olur bu rakam. Kullanan biri olarak sende kaça çıkıyor bu sayı diyorum.
Tabi mahsuru yoksa ;)

Abi 1.4 ve 1.6 dan tabi daha az yakıcak :D
Ama fabrika verileri ortalama 5.8 diyor ki yalnızca fantazi olur bu rakam. Kullanan biri olarak sende kaça çıkıyor bu sayı diyorum.
Tabi mahsuru yoksa ;)

bu sorunun net bir cevabi yok çünkü şehir içi ve şehir dışı karışık kullanıyorum şehir içinde dur kalklar yakıt tüketimini etkiliyor ancak easytronic vites olduğu için fabrika verilerine yakın diyebilirim

O yolda basılmaz mı? :)

Geri