c'mon 6. vites

Ya ayıptır sorması 1.2 ne kadar yakıyor? Hani dizeli biliyoruz çok ekonomik ama? Bir de easytronic tavsiye eder misin kullanıcı olarak? Park etmesi rahat mı?

arkadasım aracı alalı daha 700 km oldu 150 ytl benzın ıle ısık yanıyordu ama daha 1 kademe daha benzın vardı gostergede 300 km sı uzun yol gerı kalanı sehır ıcınde kullanıldı benım hesabıma gore yaklasık 7lt yakmıs oluyor kı bu degerın daha dusecegını soyluyorlar arac daha yenı oldugu ıcın fazla yakarmıs zaten fabrıka verısıde karısık 6.6lt.
Arac duzvıtes bu arada

peki arkadaşlar 90 ile 75 lik cdti arasında çok fark warmı? merak ediyorum
performans açısından

oh oh Allah kazadan beladan esirgesin...

arkadasım aracı alalı daha 700 km oldu 150 ytl benzın ıle ısık yanıyordu ama daha 1 kademe daha benzın vardı gostergede 300 km sı uzun yol gerı kalanı sehır ıcınde kullanıldı benım hesabıma gore yaklasık 7lt yakmıs oluyor kı bu degerın daha dusecegını soyluyorlar arac daha yenı oldugu ıcın fazla yakarmıs zaten fabrıka verısıde karısık 6.6lt.
Arac duzvıtes bu arada

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah! Yalnız fabrika verileri 6.6 değil 5.8 karışıkta. Araba alma arefesinde olduğum için ezbere biliyoruz 1.2 80 hp şehiriçi 7.7/şehirdışı 4,7/ karışık 5,8 :)
Evet 7.1 litre desek yaklaşık 210 bin ytl ediyor ki 1.2 için cidden fazla. Bir de yarısına yakını şehirdışıymış. Tabi zamanla düşecektir. teşekkür ederim bilgi için.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah! Yalnız fabrika verileri 6.6 değil 5.8 karışıkta. Araba alma arefesinde olduğum için ezbere biliyoruz 1.2 80 hp şehiriçi 7.7/şehirdışı 4,7/ karışık 5,8 :)
Evet 7.1 litre desek yaklaşık 210 bin ytl ediyor ki 1.2 için cidden fazla. Bir de yarısına yakını şehirdışıymış. Tabi zamanla düşecektir. teşekkür ederim bilgi için.

1.2 motor, bu araç üzerindeyken bu yakıtlar normal gibi geliyor. Sonuçta araç hafif değil. Ve motor azda olsa zorlanacak. Bu durumda bu değerler normal gibi. Ama emin değilim. Çünkü kullanmadım.

arkadaşlar bendeki 1,2 düz vitesle 632 km yaptım ve depoyu doldurduğumda 41 lt benzin aldı bu hesapla şimdiki benzin parasına göre 193 ykr harcamış oda 6,3 lt benzine geliyor bilginize galiba biraz fazla:(

ewet fark hissedilir derecede var ikisinide test ettim 75hplik bir daha hantal kalıyor 90lıgınyanında
Tüketimde fark var mı 75 ile 90 arasında. Fabrika verilerine gore aynı yakıyorlar acıkcası oyle birşey varsa 1 milyar farkı vermeye deger dogrusu! Hem tüketim artmaycak hem vergi artmayacak motor hacmi aynı oldugundan dolayı!

Tüketimde fark var mı 75 ile 90 arasında. Fabrika verilerine gore aynı yakıyorlar acıkcası oyle birşey varsa 1 milyar farkı vermeye deger dogrusu! Hem tüketim artmaycak hem vergi artmayacak motor hacmi aynı oldugundan dolayı!

90 lık daha iyi 75lik motoru zorluyor 90lık rahatlatıyor
ve rahat bir motor bilirsinki daha az tuketir yakıtı

Geri