C'mon Bakım Fiyatları!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gözlerinin hastasıyım alıntının ustasıyım:D:D
(buranın alayı angaralı:))

özcan çalar sazınıııı gara mehtap sen salla nasıl olsa hepimizin sonu birgün musallaaaaaaaa,kişneeeeeeeeeeee kişneeeeeeeeee oooooooooooooooo:kop:canım gene pavyon çekti sametttttttttt hadi akşam cebeci oturak alemine gidelim

cebeci beni bozar pis mekanlar oralar:D:D...
maltepe mavi ay'a gidelim(yeni bişeyler gelmiş;))

evet maviay yeni cmon servisi abi orda 15bin bakımı tahminimce.hımmmmm şöyle böyle eğer motoru çıkarırsak bize sanırım 400-500e patlar :)

cebeci beni bozar pis mekanlar oralar:D:D...
maltepe mavi ay'a gidelim(yeni bişeyler gelmiş;))
iyide samet maltepede tadı çıkmıyoki kızılayın göbeğinde.ozaman ne senin ne benim dediğim olsun ulus elhamrada buluşalım:kop:

abi valla yedim güzeldide ilk başta bende ne etidir dedim ama ıspartada heryerde 1 ytl olduğunu görünce yidim :D

Samet Mavi Ay yeni C'mon servisimi, yenimi açılmış :rolleyes:

:):Dabi sen iyi biliyorsun mavi ay'ı filan yengem duymasın:D:D

evet maviay yeni cmon servisi abi orda 15bin bakımı tahminimce.hımmmmm şöyle böyle eğer motoru çıkarırsak bize sanırım 400-500e patlar :)

iyide samet maltepede tadı çıkmıyoki kızılayın göbeğinde.ozaman ne senin ne benim dediğim olsun ulus elhamrada buluşalım:kop:

parayı sen ödüyorsun teklifi sen yaptın bana her yol paris.(paris hilton degil ama:D)
maltepe tükana yakın ordan yürüyerek gelip yatarız gece tükanda:)

bence siz motoru hiç çıkartmayın şöyle bir elletin, kontrol ettirin sonra çıkıp gelirsiniz.hem bu kadar da tuzlu olmaz :kop:

Geri