C'mon Bakım Fiyatları!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi valla yedim güzeldide ilk başta bende ne etidir dedim ama ıspartada heryerde 1 ytl olduğunu görünce yidim :D

zaten pis olunca daha güzel oluyo:)vücut mikropa alışmalı ki direnç kazansın.allah muhafaza ilerde savaş çıkarsa biz korucaz bu vatanı ölmememiz lazım.gitmeden 3-5 hain daha götürsek tamamdır.buda bağışık sistemimizin dirençli olmasıyla mümkün.nerden girdim nerden çıktım başbakan olacak adamım ya :)

parayı sen ödüyorsun teklifi sen yaptın bana her yol paris.(paris hilton degil ama:D)
maltepe tükana yakın ordan yürüyerek gelip yatarız gece tükanda:)

ozaman benim bi banka soymam gerek samet yada içeri girip sivil polis taklidi yapacaz beleşten yer içer geçer gideriz:kop:

bence siz motoru hiç çıkartmayın şöyle bir elletin, kontrol ettirin sonra çıkıp gelirsiniz.hem bu kadar da tuzlu olmaz :kop:
abi motorun çıkması şart,yoksa servise gitmenin anlamı yok sanayide aynı işi ucuzada yaptırırz servise gitmenin esprisi budur:kop:

neyse konunun içine su kacırdık biraz:):)...

c'monun da bakımları pek pahalıymış yahuuu:)

neyse konunun içine su kacırdık biraz:):)...

c'monun da bakımları pek pahalıymış yahuuu:)

ne yaparsın heryerinden kalite damlıyo kolaymı bakım yapmak cmona

angaralılar görme fırsatım olmadı ama armada tarafına bi opel bayisi daha açılmış galiba?

burak abi çok farketmemesi lazım yaa...bence max.200 tutar...zaten yaptıkları lastikleri sök tak,filtrelerin değişimi ve yağ değişimi, neyse hayırlısı bakalım, inşallah az bişe tutar...

Son düzenleme:
opandaki satış yetkilisi 2008 kış sonu bi yere taşıncaz diyordu...yeni opan yapılıyormuş yani bi yere ama nereydi unuttum

evet opanın yeri çok saçma sapan bi yer.ya eskişehir ya konya yada istanbul yoluna yaparlar en mantıklı yerler burası servisler için...

bugün yaptırdım ben corsa d 1.3 cdti15 b,n bakımı.280.78 ytl bayıldım valla.içim sızladı resmen.30 bin bakımı düşüşndükçe uykularım kaçıyor.

opandaki satış yetkilisi 2008 kış sonu bi yere taşıncaz diyordu...yeni opan yapılıyormuş yani bi yere ama nereydi unuttum

Atom enerjisi kurumunun yanına taşınacaklar. 2008 değil 2007 sonu olmalı.

Geri