c'mon gidici

Herşey çok kötü bir şekilde denk gelmiş sana, diyecek birşey yok malesef ama olanlar çok can sıkıcı, haklısın.
Ancak 80 km'de grünen bir sıfır aracı teslim almamalıydın.Bence o araç ayagı bir işlemden geçmiş gibi
:alkis: :good:

bukadarın üst üste gelmesi gerçekten üzücü senin için
senden başkada bir problemle yaşayan olmadı şimdiye kadar
almayı düşündüğün araban hayırlısı olsun seni kaybetmek istemezdik
:cry: :cry:

ee kac para istiyosun???

arkadaslar ben galericiyim vadeli olarak aldıgım fiyata yada biraz daha ustune vadeli satarım rahat olun siz zararım olmaz son bir kez servise gidecegim yine aynı olursa satacagım:good:

vadeli aldığın fiyata nasıl satıyorsun galerici demek ne demek?şansın kötüymüş bizler arabamıza hastayız daha çok şükür tık demedi.bide fiyatı merak ettim aklındaki fiyat nedir?

valla sorunlar yüzünden geçmiş olsun ama bu sadece talihsizlik olabilir. Ben C'mondan memnunum. Diğer arkadaşlarda öyle düşünüyor.

arkadaslar ben galericiyim vadeli olarak aldıgım fiyata yada biraz daha ustune vadeli satarım rahat olun siz zararım olmaz son bir kez servise gidecegim yine aynı olursa satacagım:good:

Bir şey sorucam.Galerici olduğunuzu söylüyorsunuz.Hatta öyle ki,vadeli, olarak alınan bir arabanın,bu kadar kullanıldıktan sonra bile aldığınız paraya ve hatta sizin belirttiğiniz gibi daha bile yüksek bir fiyata satabilecek kadar mesleğinizin inceliklerine hakim olduğunu belirtmişsiniz.

Bu arada,sıfır kilometre diye aldığınız arabayı,80km'de size teslim ettiklerinde,sizin de kabul etmenizden ötürü,bugün itibariyle hiç ama hiç bir hak talebinde bulunamayacağınızı biliyorsunuzdur.Kusur'u kabul etmişsiniz çünkü bilerek veya bilmeyerek.Ayrıca aracın size 80km'de teslim edildiğine dair hiç bir belgenizin de olduğunu sanmıyorum.Dolayısıyla değişim talebinde bulunamazsınız artık.Kusurların tazmini veya teminatı da de servislere gidip gelmelerle sürecek olan,zaten varolan bir süreç...

Sorum da şu;Sizin gibi,aldığı sıfır km arabasını,geçen zaman ve yapılan km dahilinde yine de aynı fiyata ve hatta daha yükseğine satabilecek kadar belki bilinçli,belki işinin ehli,belki de piyasayı iyi,işini bilen,sistemi bilen bir galerici,nasıl oluyor da 80km kadar olanaksız bir km'de olan arabayı teslim alabiliyor?

uygun bi fiyat söylersen alırız biz yada alan biri çıkar çünkü söylediğin sorunların hiçbirisi elle tutulur şeyler değil frenlerin ses yapmasına gelirsek aynı problem bizim bmw x3 cipimizde bile oluyor yani bu çok normal bişey vites körüğü garantiden kolaylıkla değiştirilebilir bu arada bizimde aracımızı teslim aldığımızda 72 km deydi yani araçlar bir parkurda test ediliyor.

ben C'mon umu dün teslim aldım, 108 km yol yapmışım :D

artık bir daha opel almam töbe

büyük konuşma kardeş.. senin gibi lanet olsun bi daha yüzüne de bakmam dedim inanki sattım opeli... şimdi gözüm başka araba görmüyor... hastalık taptı meret vectra....

Geri