c'mon gidici

sızde haklısınız ama.bı otomotıvcı olarak sunu soyleyeyım ses olayına takılırsanız bu sınıftakı hıc bı aractan ıstedıgınız konforu alamazsınız.bu ford dada boyle peugeottada opeldede vw dede.ama A3 farklı bı segment oldugu ıcın bırsey dıyemeyecegım sımdıden hayırlı olsun...

senin araba 2.el yada pertten dönme heralde :D ama geçmiş olsun

ama bu lafına bütün opelciler kırılır söleyim

artık bir daha opel almam töbe

Bir şey sorucam.Galerici olduğunuzu söylüyorsunuz.Hatta öyle ki,vadeli, olarak alınan bir arabanın,bu kadar kullanıldıktan sonra bile aldığınız paraya ve hatta sizin belirttiğiniz gibi daha bile yüksek bir fiyata satabilecek kadar mesleğinizin inceliklerine hakim olduğunu belirtmişsiniz.

29bin ytl isterim benim arabamın borcu yok
12 ay vadeli verdigim zaman 35bin ytl olarak bana geri döner kar bile yaparım :good:
15bin 20 bin peşinle isteyen var zaten

Bir şey sorucam.Galerici olduğunuzu söylüyorsunuz.Hatta öyle ki,vadeli, olarak alınan bir arabanın,bu kadar kullanıldıktan sonra bile aldığınız paraya ve hatta sizin belirttiğiniz gibi daha bile yüksek bir fiyata satabilecek kadar mesleğinizin inceliklerine hakim olduğunu belirtmişsiniz.

29bin ytl isterim benim arabamın borcu yok
12 ay vadeli verdigim zaman 35bin ytl olarak bana geri döner kar bile yaparım :good:
15bin 20 bin peşinle isteyen var zaten

ozaman siz vadeli almadınız ilk mesajda vadeli aldım demiştiniz o modeli 29a vadeli amanız imkansızda oyüzden merak ettik.

:yahoo: başıma gelenleri anlatayım fikir versin ;

Hidrolik direksiyon pompam dağıldı yaptırdım...

diferansiyelim ıstavrozunu kesti yaptırdım...

fan motorum yandı arabam hararet yapacakken kurtardım yaptırdım...

opel vectra 2001 ... hastasıyım.. ne sorunlar yaşattı ama hala ona olan saygımı yitirmedim...
çocukluk aşım.

İlk bayiden aldığında 80 km olması normal benim bildiğim. Benimkide 73 km de idi hatta bayideki diğer modellerin km sine baktım 60, 70 bu civarlarda. Fabrika çıkışı yol testlerinden edilen km sanırım bu.

buradaki insanlar arabalarına ticari açıdan bakmadığından bu tür sorunları çözüp, hepimiz sonsuz sevgiyle arabalarına bağlı insanlarız sorunlar olur çözülür

arkadaşlar bende aracımı aldığımda 250 km de aldım bana dedilerki acil istediğin için istanbuldan kullanılarak geldi ikincisi aracın parasını pesin ödediğim halde 15 gün sonra teslim aldım ve bayii ( isim vermicem ) opel türkiyeye sikayet ettim ama ne opel türkiyeden nede bayiden ne bir haber ne arabayı aldığım zaman memnunmusunuz diye bir tesekkür hiçkimse aramadı tüketiciler birliğine sikayet ettim ordanda ses çıkmayınca pes ettim ama olsun opelimi seviyorum yinede

Yeni araba alacak arkadaşlarıma opel önerdiğimde hemen yok onlar çok sorun çıkarıyor diyorlar. Sanırım küçük ve halledilebilir olsa bile bu sorunlar toyota, honda, vw gibi araçlarda çıkmıyor sanırım çünkü opel almaya parası olanlar genelde bunlara yöneliyorlar çevremde. Benim eski kasa 98 bir corsam var. Çok eski olmasına rağmen arabamı çok fazla seviyorum ve şimdiye kadar bana hiçbir problem çıkarmadı. Klima çalışırken stop etmesi çok ilginç. Otomatik olmasından mıdır bilmiyorum ama benim aracım bile değil klima açıkken hiçbir koşulda birkere bile stop etmedi.
Kendi tecrübelerime göre ben yeni araba alacağım zaman yine opel alacağım fakat sıfır araç almayacağım. 20-30 binde bir araç almayı düşüneceğim yani üretimle ilgili herhangi bir sorunu olmadığı kanıtlanmış bir opel. Çünkü ben bir araç için 20-30 km nin çok ama çok az buna rağmen fiyattaki düşmenin fazla olduğunu düşünüyorum. Buyüzden sıfır araç almayı mantıksız buluyorum.

Geri