Ağırlık sağlamlığa delaletse...
tabi ki tam olarak sağlamlığa delalet değil ancak bu da bir göstergedir kuıllanılan malzeme kalitesinin göstergesi plastik olmadığının bir göstergesidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağırlık sağlamlığa delaletse...
astra 1.3 cdti 2007 essentia sonradan enjoy oldu
1265 kg ruhsatta yazan
Selam arkadaşlar, benim merak ettiğim konu şu;
Bundan önce koskoca 1.6 sedan civic kullanıyordum 1050 kiloydu, daha bir çok büyük hacimli araç kullandım kiloları hep bu civardaydı ama c'mon un kilosu 1160 ! Ben bu kilonun nedenini merak ediyorum. Yeni Astra Sedan bile 100 kilo daha düşükken Opel in küçük sınıf tabir edilen bu aracının farkı ne ki hatchbak olduğu halde bu kadar ağır? Araç Corsa Sport 1.3 Cdti + Sunroof (sanırım sunroof ekstra ağırlık getirmemiştir), diğer Cmonların ağırlıkları da bu kadar mı? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
tabi ki tam olarak sağlamlığa delalet değil ancak bu da bir göstergedir kuıllanılan malzeme kalitesinin göstergesi plastik olmadığının bir göstergesidir
Sağı solu plastik olan clio belkide senin arabadan daha ağır..O zaman clio'nun senin arabandan sağlam olma ihtimali varki bunu kabul edeceğini sanmıyorum..Yani ağırlık bir yere kadar da yeni corsa hiç kullanmadım ama c vardı bende ve o kasayı çok iyi taşıyodu 1.3 cdti motoru..Bunlardaki durum ne bir hantallık varmı ?