C'mon önkoltuk airbag düğmesi yanmıyor

airbag'ı kapatan bi düğmemiz bile olmadı.yoksa varda benmi göremedim???yardımcı olamadığım için üzgünüm ben daha düğmeyi bulamadım...acaba benimkinde yokmu ne...:))

yan koltuktakine kastınız var galiba airbag i devreden çıkarıyosunuz:):):)

ali abi yanınca deaktif yanmayınca aktif oluyor.yani sen devreden çıkarmışsın:)

bence o düğme çok faydalı şöyleki tek kişi yolculuk yapıyosun ve abs yi devreden çıkarmadın allah göstermesin bir kaza yapıyosun ve yandaki airbag boşu boşuna açılıyor. ne anlamı var boşuna masraf ön koltukta yolcu olduğu zaman tamam ama yolcu yokken airbagin devrede olması anlamsız.

Siz devreden cikarmissiniz .Aktif olmasi icin isigin yanmamasi gerekiyor.Tek kisi yolculuk yaparkende aktif durumda olmasi bencede anlamsiz.Bazende insanlik hali yaninda biri olsada dekatif durumda unutulanbiliniyor.Her defasinda hatirlamak zor olabilir.Su varki gece isigini yanmasi karizmatik gosteriyor cmonu:)

aslinda yaninca aktif olmamasi olayi biraz tuhaf olmus.Yaninca aktif olmasi anlamina gelseymis daha iyi olurmus.

bence tuhaf değil. Son derece iyi bir durum. Işık yandığı zaman deaktif olduğunu hatırlıyorsun. Yani uyarı mahiyetinde oluyor.

Vectra GTS'de düşme yerine torpidoda anahtar olabilir.

denedim olmuyor...her ne yaptıysam olmuyor
servise telefon açıyım bari yarın.

Zannetersem 3 yada 4 saniye kadar basili tutmak lazim, radyo,cd calar tuslari gibi basar basmaz devreye girmez.Bence servise gitmeden once bir deneyoin derim

arac kontağı 2 konumunda iken 3,4 sn basılı tutun

bence o düğme çok faydalı şöyleki tek kişi yolculuk yapıyosun ve abs yi devreden çıkarmadın allah göstermesin bir kaza yapıyosun ve yandaki airbag boşu boşuna açılıyor. ne anlamı var boşuna masraf ön koltukta yolcu olduğu zaman tamam ama yolcu yokken airbagin devrede olması anlamsız.
biliyorum oyüzden olduğunu ama bana genede mantıksız geliyor araba kaza yaptığında zaten biton masraf çıkacak bunu ben değil ödeyecek kasko firması düşünsün.kaskosuz araca binmeyeceğim için mantıksız geliyor.benim sürekli açıktır...

denedim olmuyor...her ne yaptıysam olmuyor
servise telefon açıyım bari yarın.

araba çalışırken deneme.kontağı aç sadece.paneldeki kontrol lambaları söndüğünde 15 saniye içinde o kapama düğmesine basılı tut.yaklaşık 2 saniye sonra onay sesi duyulur.sesi duyunca bırak düğmeyi.eğer 4 saniyeden uzun basılı tutarsan tekrar kapatmış olursun.bu dediklerimi yaparsan %100 sonuç alırsın.
niyeti bozdun anlaşılan kapatma bence:):):)

Geri