C'mon trafikte klima sorunu

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
cumartesi aksam ustu trafikte olan bilir topkapıdan avcılara kadar trafik kilitti dur kalk devamlı bir dedim klimayı acim actım dur kalk yaptıkca durunca araba istop etti klimayı kapattım normale döndü acınca yine aynısı oldu dun denedim dur kakta bir sorun olmadı acaba cok fazla trafik vardı dur kalktanmı bolye oldu demekki cok trafikte klima kullanamayacagız opel yol yardımı aradım önemli degil dedi arabayı servise goturmemi istediler simdi servise bıraktım bakalım ne olacak :mad:

Allah Allah bende dün izmire dönüşte müthiş bi trafiğe yakalandım klimada açıktı sürekli durkalk taptık ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım

klima açıkken gaza biraz daha bazmak gerekiyor. yoksa 1.3 motorun stop etmesi normaldir.

Daha önce dizel kullandın mı bilmiyorum ama,sanırım sürüş tekniğin yanlış.Benzinli bir arabaymışçasına kullanmamalısın.Aslında günüzmüz dizel teklonojisi için böyle bir şey geçerli değil ama,klima açıksa ve 1.3 litre bir motordan bahsediyosan,kalkışta biraz daha gaza basman yeterli olacaktır.Eğer eğim yukarı doğruysa bu da söylediğim durumu tam olarak desteleyecektir.Arabanda bir şey olduğunu sanmıyorum...

eger araba kalkarken stop ediyorsa senin sürüş stilinden kaynaklanabilir bu durum ama dur kalk yaparken rolantide stop ediyorsa arabada bi problem wardır...

valla dizel araç hiç kullanmadım ama benim arabada öyle bir problem yok demekki arkadaşların dediği gibi sürüşten kaynaklanan bir problem olabilir

Daha önce dizel kullandın mı bilmiyorum ama,sanırım sürüş tekniğin yanlış.Benzinli bir arabaymışçasına kullanmamalısın.Aslında günüzmüz dizel teklonojisi için böyle bir şey geçerli değil ama,klima açıksa ve 1.3 litre bir motordan bahsediyosan,kalkışta biraz daha gaza basman yeterli olacaktır.Eğer eğim yukarı doğruysa bu da söylediğim durumu tam olarak desteleyecektir.Arabanda bir şey olduğunu sanmıyorum...

sadece kalkarken degil aracı kaldırıp durdugum zamanda stop ediyor araba kalkarken yuklensemde gaza oda bazen stop ediyo benimle alakası yok ben bu arabadan cok soğumaya basladım

Geri