C'mon trafikte klima sorunu

bence sorun kullanıcı hatası çünkü dizel araçlarda zaten benzinlilere göre birazdaha fazla gaz wermek gerekiyor bide klima olunca bayaa gaz wermeklazım

bence sorun kullanıcı hatası çünkü dizel araçlarda zaten benzinlilere göre birazdaha fazla gaz wermek gerekiyor bide klima olunca bayaa gaz wermeklazım

sanırım soru ve cevabı tam anlayamadın dedimkı hem kalkerken hem dururken stop ediyor dedim sorunun ne oldugunuda yapılıgınıda soyledim gazla alakalı degil simdi gaza dokunuyorum ama klima acıkken stop etmiyor neden acaba:kop: v aynı sekilde kullanıyorum stop ederkende aynı devirde kalkıyordu yapıldı yine aynı devirde kalkıyorum bilmem anlatabildimmi:alkis::cry: :rock :D :)

dün şoka uğradım aracı boşa aldım boşa aldım ama alışkanlık işte hala daha ayağım debriyajda ve köküne kadar basıyorum. kırmızı ışık bekliyorum. hava deli gibi sıcak ve klima sonuna kadar açık. bi baktım motor zırt etti sustu. kontağı kapattığımda o kadar titreşimli susan motor gayet sakin benzinli motor edasıyla stop ediverdi. içim bi an sıkılıverdi durup durduk yere stop etti diye. güvendiğim dağlara kar mı yağıyor?

arkadaslar otomatik viteslisi varmi bu cmonun? ben eşime almayı düşünüyorum da?

Geri