C'mon trafikte klima sorunu

Daha önce dizel kullandın mı bilmiyorum ama,sanırım sürüş tekniğin yanlış.Benzinli bir arabaymışçasına kullanmamalısın.Aslında günüzmüz dizel teklonojisi için böyle bir şey geçerli değil ama,klima açıksa ve 1.3 litre bir motordan bahsediyosan,kalkışta biraz daha gaza basman yeterli olacaktır.Eğer eğim yukarı doğruysa bu da söylediğim durumu tam olarak desteleyecektir.Arabanda bir şey olduğunu sanmıyorum...

Hayır abi araç durduğunda rolantide stop ediyormuş araçta bir sorun var bence. o bide 90 hp, benim 75 hp hiç stop etmiyor

o zaman bir sorun olabilir. Ama çözülür korkma. Aracındanda soğuma.

dert etme servise götür çözerler.nasılsa garantili bende klima açıkken gaza az basarsam stop ediyor pazar dik bi yokuşta başıma geldi.sonradan fazla basınca stop etmedi...

O zaman tamamdır,senin sorunun elektronik...

Kuvvetle muhtemel ki,yazılımsal bir sorunun var.Aksini söyleyenler olacaktır sitede büyük ihtimalle.Ama serviste yapılacak bir check-up ile hata saptamasında olay meydana çıkacaktır.Arabanın hiçbir yerine dokunmadan,sadece çakmağın sol tarafından takılan bir soketle işin hallolur kısa zamanda problemin.Çok küçük bir ihtimal olsa da,yakıt püskürtmeyle ilgili mekanik bir sorun da olabilir.Ama zannetmiyorum.Sonucu bize de haber verirsin...

aracımı aldım artık trafikte stop etmiyor klimanın bir gaz ayarı varmıs o kısıkmıs onu biraz actılar ve duzeldi simdi klimayı sonuna kadar açsam trafikte kapalı olsada stop etmiyor

eger araba kalkarken stop ediyorsa senin sürüş stilinden kaynaklanabilir bu durum ama dur kalk yaparken rolantide stop ediyorsa arabada bi problem wardır...

evet bencede:good:

Geri