C'mon uma Vurdular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34ER8001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Dun Akşam Saat 9 gibi kapımın önüne parkettiğim arabama daracık yola girmeye çalışn nakliye kamyonu aracaıma yandan çarptı arka çamurluk ve iki kapı içeri göçtü ya o arabanın içinde ben olsaydım ve trafikte olsaydık. zaten tırıda polisler nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı bağladılar bnm tahminim trafik sig. yoktu herhalde o anki sinirle fotoğrafını çekemedimve o kadar üzgünümki daha 500 km deki 18 günlük aracıma çarptılar araç şimdi opel odak ın(topkapı)servis girişinde pazartesi raporu aldıktan sonra aracımı kasko ile yapmaya başlııcaklar ama ne yararı varki sonuçta daha 18 günlük aracımın orjinalliği gitmiş. oooof offff

arkadaşım sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin düşünme böyle şeyleri sıkıntı yapmaya değmez tabi üzüntü verici bi olay ama oluyor can sağolsun

şans mı desem kader mii...olacağı varmış...

yerinde olmak istemezdim..

çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun..İnsanın çok midesini bulandırıyor hele hele arabada daha 18 günlükken..Bende corsa c'yi aldıktan 15-20 gün sonra beşiktaş-barbaros bulvarında bir bayan sürücü bodozlama girmişti arkadan..O anda soğudum arabadan..Bilirim o duyguyu...

arkadaşlar hepiniz çok sağolun başıma gelcek bi kaza bela varmış bole atlatmışız efkarlanıpta daha büyüğü gelmesin allah yazmışta olmuş ne diyelim ama aracımdan soğumadım

Gerçekten büyük talihsizlik, geçmiş olsun..
Beterin beteri vardır, sana birşey olmamış, içinde ailne ve sen olsa idin belki daha kötü şeyler olacaktı Allah göstermesin.
Serviste düzgünce yapıldıktan sonra unutursun bu olayı :)

büyük geçmiş olsun.çok üzücü bir durum.Allah daha büyüğünden korusun

Geri