C'mon uma Vurdular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecmiş olsun

Talihsiz ve sinir bozucu bir durum.Geçmiş olsun.Umarım araban eskisinden daha iyi olur

bugün raporu almaya gittiğimde kamyon şöförünü gördüm anlatıı bana ve adamaın arabasını bişi ödemidiği için 31. maddeden dolayı trafikten men diye mühür vurmuşlar azda olsa sevindim tabi arabayı bıraktığı yerin otopark parasıda günde 50 ytl 3 gün kalmış ve dahada baya kalabilirmiş nese allahtan bugün opelin expertiz günüymüş gelip inceliiceklermiş adamlarla konuştuğumda kapılar yurtdışından gelicekmiş ve arabayı teslim almamda yaklaşık olarak 2 hafta sürecekmiş bugün tekrar arabayı gürdüm odağın otoparkında gözüme büyük bişi gibi gelmedi ama o anki pan,kten dolayı büyütmüşüm mrk eden varsa gidip bakabilir topkapı odağın bp nin ilerideki 2. el yerinin arkasında plakmda ER 8001:Dama gerçekten moralim düzeldi C1mon cular arabam hasarlı ama hala beni kabul ediyormusunuz aranıza:D

çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun kardeş üzülme diyicem ama o duyguyu bende biliyorum üzülmemek elde değil arabayı aldıgım ılk gun bende kendını bılmez bır kadının arabanın hemen arkasına koydugu bı demire vurdum tamponun altını cızdırmıstım sonra bıde kadın camdan cıkıp dıkkat etsene kardesım dıye bana bagırdı ya neden koydugunu sordum evın onune kum kamyonu gelecekmıs de kımse parketmesın dıye koydum dedı ölürmüsün üldürürmüsün neyse allaha havale edip çektim gittim ama gerçekten insanın içi acıyor seninki benimkine göre çok büyük tabi tekrar çok geçmiş olsun..

takma kafana geçmiş olsun ..

Geçmişolsun.Allah daha büyüklerinden saklasın...

geçmiş olsun

Geri