C'mon uma Vurdular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 gün önce benim aracımada park halindeyken çarptılar arkadaşım.o yüzden duygularını tahmin edebiliyorum.tekrar tekrar geçmiş olsun.sıkma canını...

geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

Dun Akşam Saat 9 gibi kapımın önüne parkettiğim arabama daracık yola girmeye çalışn nakliye kamyonu aracaıma yandan çarptı arka çamurluk ve iki kapı içeri göçtü ya o arabanın içinde ben olsaydım ve trafikte olsaydık. zaten tırıda polisler nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı bağladılar bnm tahminim trafik sig. yoktu herhalde o anki sinirle fotoğrafını çekemedimve o kadar üzgünümki daha 500 km deki 18 günlük aracıma çarptılar araç şimdi opel odak ın(topkapı)servis girişinde pazartesi raporu aldıktan sonra aracımı kasko ile yapmaya başlııcaklar ama ne yararı varki sonuçta daha 18 günlük aracımın orjinalliği gitmiş. oooof offff
kardeşim vardır bir hayrı,çok büyük geçmiş olsun.içinde sende olabilirdin.cana gelen mala gelsin.allahım c.c daha büyüklerinden korusun..

Cana gelen mala gelsin lafını kullanmak lazım hakkaten ama hani bide insanın bir suçu yokken böle bişey olması acaib sinir bozucu bende bir hafta önce kaza geçirdim arkadaş son model jipiyle geri gelirken vurdu arabaya savunmasıysa sensörler vardiye arkasına bakmamış peki sensörler çalmadı mı deyincede onlar herşeye çalıyor yandaki arabaya sinyal verdi sandım demesi ayrı bir sinir gerilimine neden oldu...
Sözün kısası hani ufak bir kırık bile aylarca hayatı olumsuz etkilerken bu tür kazalara şükretmek gerek...
Tekrar büyük geçmiş olsun...

mal canın yongasıdır derler ya gerçekten öyledir. Fakat ne olursa olsn insan canından önemli değildir. Bununla geçmiş olsun hocam.

Geri