Arkadaşlar daha önce başınıza geldimi bilmem. aracımla yolda giderken bir anda bütün arıza lambaları (stabl trak,servo direksiyon, far ayarı arızası, TC, vs... gibi arızaları verdi.kısacası hepsi yani. kenarı çektim. stop ettim. araç kitlendi bir daha çalışmadı. lçekiciyle servise götürdüm. 2 kere. 2sindede arızaları silip geri gönderdiler. 60-70 km yol yaptıktan sonra bir daha aynı problemle karşılaştım yine yolda kaldım. götürdüğüm servis manisa çözel opel yetkili servisi. bana birşey söyleyemediler. bahaneyi aracıma sonradan taktırdığım subwoofere bularak geçiştirdiler.subwooferin ön gögülüğün arkasındaki kitin kenbasın ve beynin elektronik olarak karıştırmasına etkileşim oluşturmasından kaynaklı olabileceğini söylediler söktürdüm. yine yolda kaldım. demek ki alakası yok. sonrasında anlamadılar bizide aşan konular olabilir hocam dediler. beyinle ilgili bi problemmi dedim hayır beyinde birşey yok dediler. akım düzensiz geliyor bir yerlerde kaçak olabillirmi acaba? en son aracım durdugu yerde aküyü boşaltmış çalışmıyor hiç göstergelerde bile ışık yok gündüz faları bile yanmıyor. çaresizim.. ne olabilir sorun lütfen yardımcı olun. napıcağımı şaşırdım. yetkili servis benim sorunumu çözmez ise kim çözecek. bana göre biryerlerde kaçak var elektrik tesisatında ama bilemiyorum. napmalıyım nereye götürmeliyim?????