Ynt: çok acil!!! araba yolda giderken bir anda bütün arıza lambaları yanıyor....!!
Rica ederiz, sorununuzun çözülmesine sevindim.
Maalesef bazı ustalar işlerini hakkıyla yapmayı mesai saatlerine uyup, eve gitmek zannediyor. general_non_non
İşlerini çok az ciddiye alıp internetten ufak tefek araştırmalar yapsalar (sadece bizim forumu okusalar yeter) bir çok problemi hiçbir cihaza yada teste ihtiyaç duymadan çözebilecek seviyeye gelirler.
serdarg3_ link' Alıntı:Başta Emre Bey ve mert olmak üzere bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Can-ı gönülden allah razı olsun!!!şansıma yol yardım gelmedi aracı bozulmuş çeki düzeneği. bende Emre Beyin tavsiyesi üzerine hemen mutlu aküden bi usta getirip akümü değiştirdim 66 amperlik bi akü ile. 75lik büyük geldi çünkü üst kısmı. kelepçesi takılamıyordu sorun toptan halloldu hiç bir sıkıntısı yokmuş aracımın. kaç gündür psikolojim altüst gözüme uyku girmiyordu. arabayı kaç lira zararına olursa olsun çıkarmaktı elimden. Neden bu kadar fevri konuşuyorum derseniz: 2 kere Manisa Öözel Opele gitti aracım ve aküsü bittiğini anlayamadılar. hataları silip naşş beni geri gönderdiler. ilkinde sadece bi hata silme için 160 tl ücret aldılar. 2. gittiğimde ücret almadılar. başta bunu iyi birşey sandım fakat düşündükleri hainliği sonradan çözdüm. araca iş emri ve giriş yapmadılar. çünkü yapsalardı 2. kez aynı sorunu çözememiş olucaklardı. 3. geldiğimdede yasal süreç kaçınılmazdı kendi aleyhlerine. bana eften püften bahaneler sundular. yok efendim lpg yi söktür subwooferi söktür. subwooferin anfisi aracın beynini karıştırıyor vs vs vs... birsürü bahane. yaw arkadaş bi aracın aküsünün bittiğini anlamak heleki 2 defa da bu kadar zormu.. bu işi sen yapamazsan sen anlayamazsan kim anlar? benden aldıgın 160 tl ücret neyin ücreti? ben bir daha gelseydim bana ne gibi bi çözüm sunucaktın.. Seni kim oraya servis elemanı yaptı......? şuan da yapacağım ilk iş durumu GM firmasına yazılı bir dilekçeyle anlatmak ve Manisa Öözel Opelin bana yaşattığı bu durumu ifşa etmek... Biraz işlerini ciddiye alsınlar. siz ne dersiniz?
Rica ederiz, sorununuzun çözülmesine sevindim.
Maalesef bazı ustalar işlerini hakkıyla yapmayı mesai saatlerine uyup, eve gitmek zannediyor. general_non_non
İşlerini çok az ciddiye alıp internetten ufak tefek araştırmalar yapsalar (sadece bizim forumu okusalar yeter) bir çok problemi hiçbir cihaza yada teste ihtiyaç duymadan çözebilecek seviyeye gelirler.