çok acil!!! araba yolda giderken bir anda bütün arıza lambaları yanıyor....!!

Ynt: çok acil!!! araba yolda giderken bir anda bütün arıza lambaları yanıyor....!!

Sorununuz aküden. Piyasadan 75 amperlik iyi bir akü ile hiçbir sorun kalmayacak. Birebir yaşadım. Gereksiz kurcalatmayın. Tek sorumlu akü, emin olabilirsiniz.

Ynt: çok acil!!! araba yolda giderken bir anda bütün arıza lambaları yanıyor....!!

Şunu da söyleyeyim 2 saat çalışan arabada akü anında ölüyor bunu da bizzat yaşadım.

sizle özelden konuşabilirmiyiz telefonumu versem veya ben arasam. çok yardımınız olucak. numaram 0506 958 86 87 siz verebilirseniz ben sizi arıyayım.

Moralinizi bozmayın. Aracınızda önemli bir sorun yok.
Aynı sorunu ben ve Emre abi de (eketen) yaşadık.
Maalesef size de hatalı seriden bir akü denk gelmiş.

Ben bu sorundan iki kere yolda kaldım ve araçta görüp görülebilecek tüm arıza uyarılarını aynı anda gördüm.  002tuhaff
Prosedür olarak servise ilk gidişinizde akünüz şarj edilir, sonrasında arıza devam ediyorsa (100% devam edecek) garanti kapsamında akünüz değişir.

Aşağıda linkini verdiğim konuyu inceleyebilirsiniz. İşinize yarayacak bilgiler mevcut.

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=5045.0

peki kaç amperlik akü taktırmamız gerekiyor?60 mı 75 amper mi?

Benim arabamın garantisi dolduğu için ve zaten lpg olduğu için garanti kapsamında işlem gerçekleşmeyecek.Hangi marka akü önerirsiniz???

Aracınız Cosmo olduğu için 75'lik bir akü çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Doğan abi'nin de söylediği gibi 75'lik bir akü almanız yararınıza olur.
Marka olarak da fiyatı emsallerine göre biraz pahalıdır ama kalite açısından kesinlikle Bosch'u öneririm.
Eski ve halen kullandığımız aracımda da fabrika çıkışlı aküsünü değiştirdiğimde Varta almıştım. Aldığım Varta aküyü 45.000 km'dir sorunsuz kullanıyoruz.

Başta Emre Bey ve mert olmak üzere bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Can-ı gönülden allah razı olsun!!!şansıma yol yardım gelmedi aracı bozulmuş çeki düzeneği. bende Emre Beyin tavsiyesi üzerine hemen mutlu aküden bi usta getirip akümü değiştirdim 66 amperlik bi akü ile. 75lik büyük geldi çünkü üst kısmı. kelepçesi takılamıyordu sorun toptan halloldu hiç bir sıkıntısı yokmuş aracımın. kaç gündür psikolojim altüst gözüme uyku girmiyordu. arabayı kaç lira zararına olursa olsun çıkarmaktı elimden. Neden bu kadar fevri konuşuyorum derseniz: 2 kere Manisa ևözel Opele gitti aracım ve aküsü bittiğini anlayamadılar. hataları silip naşş beni geri gönderdiler. ilkinde sadece bi hata silme için 160 tl ücret aldılar. 2. gittiğimde ücret almadılar.  başta bunu iyi birşey sandım fakat düşündükleri hainliği sonradan çözdüm. araca iş emri ve giriş yapmadılar. çünkü yapsalardı 2. kez aynı sorunu çözememiş olucaklardı. 3. geldiğimdede yasal süreç kaçınılmazdı kendi aleyhlerine. bana eften püften bahaneler sundular. yok efendim lpg yi söktür subwooferi söktür. subwooferin anfisi aracın beynini karıştırıyor vs vs vs... birsürü bahane. yaw arkadaş bi aracın aküsünün bittiğini anlamak heleki 2 defa da bu kadar zormu.. bu işi sen yapamazsan sen anlayamazsan kim anlar? benden aldıgın 160 tl ücret neyin ücreti? ben bir daha gelseydim bana ne gibi bi çözüm sunucaktın.. Seni kim oraya servis elemanı yaptı......? şuan da yapacağım ilk iş durumu GM firmasına yazılı bir dilekçeyle anlatmak ve Manisa ևözel Opelin bana yaşattığı bu durumu ifşa etmek... Biraz işlerini ciddiye alsınlar. siz ne dersiniz?

malesef opelin malına sahip çıkmaz bir politikası gelişti son zamanlarda ve benim için opel bitmiştir artık. büyük ihtimal ile komşu başka bir markaya geçiş yapacağım çünkü opelin sergilediği tutum mahalle kasabının manavının sergilemiyeceği tavırlara ulaşmış durumda.  046thumbsdown

DERSİMLİ link' Alıntı:
malesef opelin malına sahip çıkmaz bir politikası gelişti son zamanlarda ve benim için opel bitmiştir artık. büyük ihtimal ile komşu başka bir markaya geçiş yapacağım çünkü opelin sergilediği tutum mahalle kasabının manavının sergilemiyeceği tavırlara ulaşmış durumda.  046thumbsdown
vw bizi cagiriyor ömür.

Geri