çok acil yardim astra cosmo hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
35 çekse bence olur ama şuda var şuan en ful olan dizel otomatik 40 bin o bile cosmo etmez 35 e alınır
sizin paranız peşinse 35 e vermeli bence

35 çekse bence olur ama şuda var şuan en ful olan dizel otomatik 40 bin o bile cosmo etmez 35 e alınır

35 teklif ettim ama vermedi. kısmet dedik bizde vazgeçmiştik. şimdi 36,5 a kadar indi işte.

arkadaşlar geçen sefer 37 binden düşmemişti satıcı. ben de çıkamam o kadar demiştim. şimdi 500 daha kırdı 36,5 a bırakacak. ne dersiniz? yüksek mi?

(hatırlatma için) açta cosmo donanıma ek olarak xenon paket (xenon farlar + otomatik kapanan yan aynalar) ve spoiler+yan marşpiyeller mevcut
bir de 6 lı cd changer ve renkli bilgi ekranı mevcut.
araç 2009 model 38 bin kmde ve easytronic. tek eksiği sunroof.
o zaman 5 bin lira daha verin 2010 yeniastra j alın.

ama astra j nin dizeli yok ki henüz. bu araç dizel ve dolu olduğu için üstünde çok durdum. j nin dizelinin fiyatı açıklansa ve gelse türkiyeye belki onu da düşünücem ama bekleyemicem o kadar.

akşam konuştum vermedi 35 e. arabayı yakarım ateşinde ısınırım ama 36,5 dan aşağı inmem dedi. inmesin isterse yaksın. ne yapalım başka araba mı yok bize?

bu kadar yavuz başka araba mı yok ??? elegant 1.4 corolla ya baktın mı??

HB istiyorum. daha spor geliyo bana. yani olursa auris falan ama. aklım astrada kaldı.

auris i boş ver astraya devam yeni astranın dizelinin gelmesini bekle bakalım fiyatları nerelerde olacak

o da beni aşacak gibi. en düşüğü 45-47 arası olur diye konuşulmuştu forumda. hatta ben de bayiye sorduğumda onlar da 47 gibi gelir demişlerdi. hem yeni bi araç olacağı için piyasa biraz otursa daha iyi olur düşüncesindeyim. o yüzden yeni astrayı beğeniyorum ama şimdi alamam.

Geri