bursa da dogu yakasında munubusculerını alayını sopalık 2 tl ıcın adamın ustune kırıyolar şerefsızler metro hattı bıtse rahatlasak ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış bir izlenim. O zaman halk otobüsü, belediye otobüsü şoförleri ne yapsın, onların durumu daha da zor. Her mesleğin kendine has zorlukları vardır, bu zorluklar nedeniyle kimse kimseye, özellikle de sürü halinde saldıramaz, darp edemez, hatta öldüremez. Bayan şoförlerin bir çoğu emniyetli araç kullanma bakımından bir çok erkekden daha iyidir. İmkan olsa da devletimiz bazı istatistikleri yayınlayabilse. Mesela; kırmızı ışıkta geçme, kavşaklarda geçiş üstünlüğüne uymama, yeşil yandığı halde yayalara yol vermeme, yayalara çarpma, alkollü araç kullanma, radar, maddi-yaralanmalı-ölümlü kazalara karışma, kaza yerinden kaçma gibi suçların cinsiyetlere göre oranları bir yayınlansa eminim tahminlerimizde yanıldığımızı görürüz.O taksicilere dolmuşçulara Allah sabır versin. Geçenlerde 2 saat sıkışık trafikte kaldım resmen deliye döndüm. Bi de onların halini düşünmek lazım. İnsan sabrı taşınca çatacak yer arıyo. Ayrıca hani derler ya, trafikte taksiciden dolmuşçudan uzak dur diye. Bana göre öyle abartıldığı gibi değiller. En azından adamların sağı solu belli oluyo. Ne yapıp ne yapmayacaklarını kestirebiliyosun. Asıl tehlike bayan şoförler.
...Yanlış bir izlenim. O zaman halk otobüsü, belediye otobüsü şoförleri ne yapsın, onların durumu daha da zor. Her mesleğin kendine has zorlukları vardır, bu zorluklar nedeniyle kimse kimseye, özellikle de sürü halinde saldıramaz, darp edemez, hatta öldüremez. Bayan şoförlerin bir çoğu emniyetli araç kullanma bakımından bir çok erkekden daha iyidir. İmkan olsa da devletimiz bazı istatistikleri yayınlayabilse. Mesela; kırmızı ışıkta geçme, kavşaklarda geçiş üstünlüğüne uymama, yeşil yandığı halde yayalara yol vermeme, yayalara çarpma, alkollü araç kullanma, radar, maddi-yaralanmalı-ölümlü kazalara karışma, kaza yerinden kaçma gibi suçların cinsiyetlere göre oranları bir yayınlansa eminim tahminlerimizde yanıldığımızı görürüz.
bu gibi durumlar için arabamda iki kale direksiyon kilidi bir komando bıçağı ve birde ruhsatlı baretta marka tabancam bulunur iki kez minibüsçilerle tartışma anında yaklaşık 15 20 kişi dediğiniz gibi sopalarla geldiler silahı çıkardım torpidodan hepsi kaçtı şimdi 5 yoldailerin hepsi beni biliyor arabnın yanına dahi yanaşmazlar böyle heriflere sindikçe kendilerini kral sanar .....larAz önce televizyonda izledim İstanbul'da yol verme kavgası yüzünden bir sürücü taksiciyle tartışırken 4-5 taksici toplanıp sopalarla adamı darp etmişler ve kafasında kan akıyordu bunu görünce hem çok üzüldüm hemde çok sinir oldum. Arkadaşlar en sinir olduğum şey bir tartışma yaşadığında taksiciler veya minibüsçülerle 4-5 kişi toplanıp (birbirlerini tanısalar da tanımasalar da ) sopalarla karşıdaki kişiyi dövüyorlar. Tamam arabadan in tartışmayı ayır ama neden sopaları elinize alıp 4-5 kişi bir adama dalıyorsunuz sizin erkekliğiniz bu mu bir adama 4-5 kişi sopalarla dalmak mı?
Toplum olarak nereye gidiyoruz bence bu şekildeki kavgaları çete kurmakla yargılayacaklar ki bir daha kimseye 5-10 kişi dalmasın gerçekten çok ayıptır.
Bu arada herkese genellemiyorum çok saygılı olan taksici ve minübüsçü arkadaşlarda var ama buna benzer çok olayla karşılaştığımız için paylaştım.
bursa da dogu yakasında munubusculerını alayını sopalık 2 tl ıcın adamın ustune kırıyolar şerefsızler metro hattı bıtse rahatlasak ya
senin annen kızkardeşin eşin vs yok mu? iş için, çocuğu okula götürmek için veya başka amaçlı araç kullanmıyorlar mı?
Emniyetli araç kullanmak=iyi araç kullanmaktır
senin annen kızkardeşin eşin vs yok mu? iş için, çocuğu okula götürmek için veya başka amaçlı araç kullanmıyorlar mı?
nefret etmek ne demek?
kendine erkek diyen 5 kişi birleşip 1 kişiyi sopalarla dövüyorlar yapılan yorumlara bak.dolmuşçular stresliymiş.
Neyi silmesini istiyorsun?beğenmediysen silebilirsin