Çok Ayıp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz Türkler...Mayamız bozulmuş bizim...Ne Osmanlının büyüklüğü ne de Atatürk'ün asaleti kalmış....

Aslında benim üzüldüğüm nokta sonuçta hepimiz aynı coğrafyanın insanlarıyız, devletimiz milletimiz aynı, bir yol için birbirimizi sopalarla dövmemize gerek var mı
konuşarak anlaşmak varken

Aslında benim üzüldüğüm nokta sonuçta hepimiz aynı coğrafyanın insanlarıyız, devletimiz milletimiz aynı, bir yol için birbirimizi sopalarla dövmemize gerek var mı
konuşarak anlaşmak varken

cahil insan herşeyi yapıyor malesef gelip sopayla yolda önünüde kesiyor senin dükkanına gelip haraç için kafana silahta dayıyor yada kafasaı dumanlıysa 50 kuruş için seni bıçaklıyor cahil ve kaybedicek bişeyi yoksa birinin bunlar gibi herşeyide yapılar aynı corafya aynı millet aynı din aynı dil hiç fark etmiyor

Bütün bu aymazlığın sorumlusu cezaların caydırıcı olmaması olabilir mi?

Bütün bu aymazlığın sorumlusu cezaların caydırıcı olmaması olabilir mi?

Aynen öyle o taksiciler bugün gene sokaklardadır en fazla prosedür işleri uzadı araya hafta sonu girdiyse yarın bir gün çıkarlar..

Eskiden diziler vardı.İnsan sevgisi, aile sevgisi, kötü alışkanlıkların çevreye ve aileye zararları v.s. iyi niyetliydi.Son zamanlarda ise kurtlar vadisi ile nasıl adam öldürülür dövülür, buna benzer dizilerle aynı kışkırtmalar, güneydoğu aşireti dizileriyle ağalık posta koymalar nikahsız yaşamalar, v.s. v.s. Söylesenize, son 8 senedir televizyonlarda hangi aile dizisini izlediniz?Ya aşiret dizisi, ya eskiden erotik denen tarzda aşk dizileri, yada nasıl terörist olunur öğreten diziler mevcut.Nedense hep araştırmalarda bu dizilerin izlenme oranları %90 larda.Daha neyin hesabını yapıyorsunuz ki.

Az önce haberlerde bir haber izledim ve bu tezimi doğrulayacak bir haber olduğunu düşündüm.Aslında birebir ispatı desem yeri.Kısaca haber:

Kurtlar vadisinde ayakçı rolünde oynayan iki figüran.Rollerine kendilerini öyle kaptırmışlar ki, aynı o dizide oynadıkları rollerde bir çete kurup bir çok esnafı haraca bağlamışlar.Sonunda bir esnafın para yetiştiremeyip şikayeti sonucunda yakalanmışlar.

Bu tip diziler insanların ruhlarına nasıl işliyor, bunun bu olay gibi onlarca örneği var malesef.

Geri