Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar 3ay önce corsa swing 1.4 1998 model opel aldım gecen hafta 45 litrelik depoyu fuulledim fazla dur kalkta yapmadıgım halde 400 km de benzin bitti çok mu yakıyor yardımcı olurmusunuz
bir yanlışlık olmasın 30 ykr den fazla yakmış şehir içi bile en yoğun trafikte bile çok 2000 motor gibi benim aracım 1.6 geçen bende ölçtüm ş.içi:25.5 ykr çıktı çok buldum normalda 22 ykr civarı yakıyordu ama havalar soguk bıraz artması dogal bir sorunu var bence bir servise göster
Şehir içi ölçü olmaz. Herkesin yolu farklı, yükü farklı, aracının teknik bakımları farklı. Hiç bir araç şehir içinde fabrika verilerine yakın yakıt tüketemez. Fabrika verilerine en yakın yakıt sarfiyatını otobanda test verileri şartlarına yakın uygulamalar ile ulaşabilirsiniz. ( Aracın test ağırlığı, yolun durumu, hava şartları vs...)
Şehir içi ölçü olmaz. Herkesin yolu farklı, yükü farklı, aracının teknik bakımları farklı. Hiç bir araç şehir içinde fabrika verilerine yakın yakıt tüketemez. Fabrika verilerine en yakın yakıt sarfiyatını otobanda test verileri şartlarına yakın uygulamalar ile ulaşabilirsiniz. ( Aracın test ağırlığı, yolun durumu, hava şartları vs...)