öncelikle herkese iyi akşamlar aracım conta yakmıştı ve bende yapılması için aracı servise bıraktım subaplar değişti motor taşlandı iticileride değiştirelim dediler değiştirdik bakımları yapıldı yağı suyu derken aracı temize çıkardık yaklaşık bi saat önce aracı teslim aldım herşey güzel gidiodu araç yağ gibi olmuştu fakat benzinliğe girdim depoyu doldurdum aracı bi yıkatayım dedim stop etmeden aracı yıkattım rölantide biraz çalışsın istedim birden bire araca titreme düştü ve anlık tüketim 2.5 2.7 gibi değerlerde oynuyordu motor sarsıntılı çalışmaya başladı ve titriyordu hararette çıkma oynama felan olmadı motor su deposu gayet sakindi ama araç ne kolay kolay gaz yiyiyordu nede sarsıntısında azalma vardı klimayı açtım ve direk rölanti düştü stop etti sonra çalıştırdım geç marş aldı ve titreme devam etti kalkışta gazı zor yedi ve gürültülü bi şekilde egzoz sesi çıkmaya başladı anlık tüketim gaza dokunduğum anda 39.8'de sabit kalıyordu başına gelen fikri olan aklına bişi gelen varsa rica ediyorum benimle paylaşabilirmi???