19 Ara 2010 #21 S serkan-g Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 1,697 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et coldekiadam' Alıntı: benim onu değilde onun benim taşıyacağı bir araca biniyorum. Genişletmek için tıkla ... olay bu işte.süper.iyi günlerde kullanın.
coldekiadam' Alıntı: benim onu değilde onun benim taşıyacağı bir araca biniyorum. Genişletmek için tıkla ... olay bu işte.süper.iyi günlerde kullanın.
19 Ara 2010 #22 halilakel Kayıtlı Kullanıcı 33-Mersin Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 2,145 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Yaş 40 Siteyi ziyaret et hayırlı uğurlu olsun bende tek kapı corsa c düşünüyordum ama kısmet yine astra f almakmış....
19 Ara 2010 #23 T themaniac Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 May 2009 Mesajlar 229 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et zamanında çok istemiştim bunlardan allah kaza bela vermesin güzel araç
20 Ara 2010 #24 biyoselim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2010 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et kardeş hayırlı uğurlu olsun. Bende de aynısından var ama seninki daha ciyakalı sanki .. Bide bende Abs yok. Kaç farklı tip bu dti ler?
kardeş hayırlı uğurlu olsun. Bende de aynısından var ama seninki daha ciyakalı sanki .. Bide bende Abs yok. Kaç farklı tip bu dti ler?
20 Ara 2010 #25 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Kazasız belasız sürüşler Deniz güle güle kullan...
20 Ara 2010 Konuyu Başlatan #26 coldekiadam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ağu 2006 Mesajlar 2,155 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. biyoselim' Alıntı: kardeş hayırlı uğurlu olsun. Bende de aynısından var ama seninki daha ciyakalı sanki .. Bide bende Abs yok. Kaç farklı tip bu dti ler? Genişletmek için tıkla ... Benim araba standart aslında, bir artısı koltuklu, absli ve klimalı olması. Çoğunda klima var zaten ama abs az bulunuyor. Abs denk geldi aslında.
Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. biyoselim' Alıntı: kardeş hayırlı uğurlu olsun. Bende de aynısından var ama seninki daha ciyakalı sanki .. Bide bende Abs yok. Kaç farklı tip bu dti ler? Genişletmek için tıkla ... Benim araba standart aslında, bir artısı koltuklu, absli ve klimalı olması. Çoğunda klima var zaten ama abs az bulunuyor. Abs denk geldi aslında.
28 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #27 coldekiadam Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ağu 2006 Mesajlar 2,155 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Kunteper Canavarı' Alıntı: Kazasız belasız sürüşler Deniz güle güle kullan... Genişletmek için tıkla ... Eywallah kardeşim.
Kunteper Canavarı' Alıntı: Kazasız belasız sürüşler Deniz güle güle kullan... Genişletmek için tıkla ... Eywallah kardeşim.
30 Ocak 2011 #28 MURAT_BG_91 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ara 2009 Mesajlar 1,882 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Siteyi ziyaret et hayirli olsun cok temiz bi araca benziyo...allah kazasiz belasiz surmek nasip eder insalla