Allah rahmet eylesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müslüman veya değil, biz rahmet dileyelim de kabulü de müsadenizle Allah'a kalsın arkadaşlar...
Allah rahmet eylesin...
gayrimüslüm biri için Allah rahmet eylesin denmez... sdc sizi uyarmak için sordum...
gayrimüslüm biri için Allah rahmet eylesin denmez... sdc sizi uyarmak için sordum...
KA®ANLIK;316409' Alıntı:Gayrimüslüm değil, gayrimüslim ' dir...
Gayrimüslim biri için "Allah Rahmet Eylesin" denmeyeceği hangi ayette veyahut surede yazıyor merak ettim açıkçası...
Madem biliyorsunuz, bilgilendirirseniz, bizler de okuyalım da yanlış birşey yapmayalım...
Dinimize göre islam üzerine ahirete intikal etmemiş birine cenaze namazı kıldırmazsınız, dolayısyla Allah rahmet etsin diyemezsiniz...Günah mı bilmem ama şirk üzere gittiği Kuran da yazıor.Daha detaylı bilgi için Kurana bakmanız yeterli...Ayrıca ölmüş birisi içinde din ayrımcılığı yapmak tabiki yalnış ama eğer o insanın şehadetini duymamışsanız ( ki bunun için bir şahit gerekli islam dinine girmek için, dinimize göre...) Zira o insan ehli din üzerine gitmemişdir...