Allah Rahmet Eylesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim merak ettiğim şu,
Amerika keşfedilmeden önce de orada insanlar vardı ve bu insanların karşılaştığı ilk kutsal kitap muhtemelen İncil'dir.Şimdiki gibi internet, google vs. de olmadığı için islam dininin varlığından kim bilir ne zaman haberleri oldu.
1-Bu insanlar Amerika keşfedilene kadar isteseler de istemeseler de "dinsiz" olarak yaşıyorlardı, çünkü herhangi bir seçim şansları yoktu.Peki buna rağmen otomatikman cehenneme mi gidiyorlardı?
2-Müslüman din adamlarının kim bilir ne zaman Amerika'nın keşfinden haberi oldu da oradaki insanlara İslam dinini öğretmeye gittiler.İslam dinini öğrenme ve kabul etme fırsatı bulamamış gayrimüslimlerin arkasından da rahmet okunmaz mı?
Toprağı bol olsun.
Bakın Kuranı Kerimi okuma zahmetine girmiş olsaydınız eminim bu üzücü sözlerden bahsetmezdiniz Neden mi?
Kuran da adı geçmeyen geldiği söylenen 124000 peygamberden bahseder.Ve Allah hiç bir kavime bir elçi göndermeden onlara azap etmeyiz der.Kimine büyük Kitaplar indirilmişdir kimilerine ise sadece bi kaç sayfa.Bu Yaratıcının takdiri..Eğer siz Allahın merhametinden veya adaletinen şüphe ediorsanız ( sözüm kimseye değil yalnış anlaşılmasın ) Kuran da yazıo demenin bi anlamı kalmaz.Allah kimseye haksız yere zulmetmez ve kimseyi sebebsiz cezalandırmaz...Yer yüzünde tek sahih din vardır ve de o da İslamdır.Hristiyanlık yada yahudilik die bi din yoktur zira onlara gönderilmiş olan Peygamberlere veya Kitaba karşılık bu isim yine biz insanlar tarafından konulmuştur.Allah katında tek din İslamdır diyen Rabbim sizce 4 tane gönderip insanlıı kargaşaya mı sürüklüyo yada aklınıza ne geliosa...
Belki arama motoru yada bi sörf araçları yokdu ama her kavime bi Peygamber gelmesi sizce yeterli değilmidir?
Sevgili kardeşim, lütfen Kuranı okuyun ve anlamadığınız yerleri hocalarımıza sorun.Güvenmiosanız ben de anlatayım ama hocalar kadar etkili olamam.Bunları nie yazdım.? Zaten okuma tenbeli olan Türk milleti okumadan din ve Kitap hakkında yorum yapıoruz, ister istemez şirke girioruz...Niyetim bunun önüne geçmek...Kırdıysam affola