ben geçen gün ümraniyede aramıştım murat abiyi görüşemedik ama telde konuştuk biraz iyi murat abi de işlerle uğraşıyorum müsait olduğumda yanına gidicem bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla jant olayı önemli arabayı gösteriyor fakat ince yanak olarak lastikten sıkıntı yaşıyorum nedeni çok pahalı yada çin
Hayırlı geceler hepinize...
Bu günlerde kulandığım iki önemli eşyam yenilendi 1. cep telefonum 2. saatim. ama ikisinede para vermedim Nasıl mı??
1....Sony ericsson w880i marka cep tel arıza yaptı.. garantiye gitti ve olmayınca 3 haftada bir üst model ile garanti kapsamında (GENPA) sıfır gıpgıcır bir cep telefonu ile değiştirildi (sony ericsson T700 )
2....Saatimde bozuldu (momentus) garantiye gitti HATALI OLAMALARINA rağmen cihaz arızalı ve hiç çalışmamasına rağmen hatta bir sefer teknik servise gidip gelmesine rağmen değişim yapmadılar umursamadılar yani momentus satış sonrası hizmet berbatttttt .. amaaaa bana bu saati satan Konyadaki firma jest yaparak ve tanıdık olmasının avantajı ile bana çok güzel piyasada değeri 245$ olan ORİENT marka OTOMATİK bir saat hediye etti.
Bugünlerde kısmetliyim galiba
Hayırlı geceler...