bende iyiyim abi ne olsun dükkanda takılıyorum safirimden haber yok haftaiçi haber vericekler bana safirimden biraz ayrı kaldım ama olsun bakalım alıştık artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YENİ KASA OPEL COMBO 2010 YILININ AGUSTOS AYININ SONLARINA DOĞRU YOLLARDA OLACAK Opel firmasının merkezi olan Rüsselsheim Den Açıklamalar Böyle Almanyadaki Teyzemi Ziyaret Ettigimizde Babamla Opelde Ugradık Zorda Olsa Bu bilgiyi Alabildik YENİ OPEL COMBO Bu Göz Kamaştırıcı Tasarımıyla Tozu Dumana Katarak Gelecek Yeni Combo Corsadan Alıntı olmayacak Aynı Zaman da Motor Seçenekleri de Değişmiştir tır Eski Comboya Göre Bildigimiz Gibi 1.3 CDTI 70HP ve 1.7 110HP Olarak Biliyoruz Yeni motor Şeçenekleri Şöyle olacak 1.3 70 HP İptal Edildi 1.7 140 HP Ve 2.0 220 Hp Olarak Değişmiştir Bu Zamana Kadar Nie çıkmdıgını Merak Ediyorsanız diğer Fırmaları Beklemesinden Dolayı Ve Bildigimiz GMun OPEL.İ SATMAK İSTEMESİ ve kriz OPELİ CİDDİ ŞEKİLDE SARSMIŞTI YENİ INSIGNIA VE ASTRA DA COMBOYA BÜYÜK Bİ ENGEL OLMUŞTUR SAYGILARLA.........