Bayramınız kutlu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lastikleri uzun bi araştırma sonucu kumho ku31 serisini aldım arkadalar 45 yanak önler ise 40 yanak çok iyi oldu kumhonun ku25 serisi vardı çok pişmandım yağmurlu yolda buz pateni gibiydim
kumho ku31 bende kullanıyom çok memnunum
iyiyim vakit buldukça giriyoruz garajaosman abi çok şükür iyidir neler yapıyorsun görüşemiyoruz uzun zamandır
aleykümselam çok şükür iyiyiz siz nasılsınız
eğer combonun yağı azalmışsa yapar bunu mazot yakması artıyor araçlarda biliğim kadarıyla
Yok abi ya bakıma 3.000 var daha yağı fln kontrol etmedim amabir güzel gün ve hafta vede bayram dileğide benden.
yasin geçmiş olsun afiyetle aramıza dönmene sevindim.
oğuz uzun aralar verme bak combon bile soğumuş çok yakıyor
şaka bir yana bakımlar geçince vede soğuk havada etki yapınca biraz fazla yakması normaldir ama benim royal maşallah hala az yakıyor çünkü garajdan çıkamıyorki yardımcı şöförüm bugünlerde
candan abim mustafa ve osman hocam sizlerede saygılar sevgiler kara kedimiz yine kasap önleride galiba
hayırlı bayramlar arkadaslar eski bir opel kadett sahibi (41 dn nin ilk sahibi) yeni bir combo sever olarak aranıza yeni katılmaktayım.
Dün Arabamın ön amortisörü patladı körüğünden , kaputu fırlattı. bu bayramda arabasız kaldık