Yasinciğim bende araç olmayabilir seninle gideriz değil mi
Ümraniye taraflarında buluşup
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı Tezkereler Özkan..
Hayırlı cumalar tüm garaj sakinleri.. Allah (cc) işlerinizde kolaylık ve bereket versin
Yasinciğim bende araç olmayabilir seninle gideriz değil mi
Nihat abi bizim combolar zafira üstüne yapılacak. Prototip fotolarını gördüm geçen bayiide satış müdürünün bilgisayarda. Fena olcak hemde cok
slm garaj sakinleri...
Dün akşam Mustafanın Bursadaki düğününe Bursayı temsilen eşimle birlikte katıldık, kendi adıma oldukça keyifli geçti, Mustafaya önce jest yapıp sahne aldım,birkaç parça çaldım söyledim, ardından da canına okudum.. pisti boşaltıp karşılıklı ikimiz çiftetelli oynadık...ben her nekadar bursalı olarak kız tarafından sayılsam da o gece damat tarafından yana oldum...Mustafayla beraber pistte kız tarafına boyumuzu gösterdik..
İstanbuldaki düğün haftaya pazar 13ünde olsaydı çok güzel olacaktı, onada katılma şansım olurdu, çünkü 12sinde haftaya cumartesi kısmetse tertibimin düğünü olacak onun için ist.a geleceğim...sağlık olsun enazından Bursadakine katılma şansım oldu...
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah...
Not: Salondan ayrılırken yapıcamı yaptım kız tarafına taraf değiştirdim, gelin hanıma "Eti senin kemii bizim,sırtından merdaneyi eksik etme" dedim...