Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selamlar sevgiler dostlar.

öncelikle mesut kardeşim hoşgeldin biliyorsun garaj evimiz gibi ve sen buranın demir başısın lütfen gitme bir daha özledik seni hoşgeldin sefalar getirdin.

yılmaz abi eline yüreğine sesine sağlık mustafamızı orda yalnız bırakmamışın sıra bizde gerçi ben oynayanları kenardan seyrederim.

yasin yarın için buluşma saatimizi yerini yazarsan ona göre hareket edelim.

valla ne kadar çok araba okadar iyi olucak bide size süprizim cls 350 ve jeeplerinde önünde opel combo gelin arabası olucak :)

allah razı olsun abi senden çok memnun ettin beni ve canımada okudun valla :)

keşke daha önce haberim olasydı hazılık yapardım...hazırlıksız oldu biraz...gelirken manavdan ayva almayı unutmuşum aceleden, asıl ozaman yanacaktın sen, boynuna asıverecektim..:)

istanbuldakiler belki aynen yaparlar, yanına birde emzik ha bak ozaman tam olur...biz bir arkadaşın boynuna halat geçirip ucunu da gelinin eline vermiştik...umarım sana da yapmazlar...:kop: sanırım ist.grubu msjı almıştır... ;) Keşke pazar orda olabilseydim...asıl eylenceyi kaçırıcam, sağlık olsun....

Allah mesut etsin kardeş...resimleri maille yollarsın yada eklersin burdan indiririm...

demek gerçek oluyor vaybe combolarımız dahada güzelleşecek ve konfor dahada artacak gerçi zafiraya hiç binmedim ticari araçlarda atlanan bir özellik var keşke yeni comboda gerçekleşse sunroof olsa püfür püfür üstten hava gelse süper olurdu merakla bekliyoruz yeni comboyu.

nihat abi ben valla değişirsem viano alırım 3 tane sunroof var önde 1 arkada 2 :) en güzeli püfürrr püfürrrr :)

s.a
Mesut seni özledik e kardeşim hoş geldin.

dün mustafamızın düğünündeydik.
combo garage istanbu olarak tam kadro oradaydık.
kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum.

dün combocular olarak düğün salonunda yerimizi aldık sinan sağolsun salonu bulmama yardım etti bu istanbulu öğrenmeye bir ömür az gelir.

makineyi evde unutmuşum fotoları yarın paylaşırım.

mesut artık okul bitsinde sıklıkla paylaşımlarınla gel garajımıza.

hayırlı sabahlar garaj sakinleriiii

Hayırlı, huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir hafta dilerim hepinize :)

Fotoları bekliyoz Nihat abiii :)

Geri