Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opelim.net'te 3 tane mi Combo var?

Mustafa,Hemşerim Niyazi abi ve Yılmaz mı?

Şimdilik yeterli ;)

Bende burdayım Dragon evet elde olmayan nedenlerden dolayı Mustafanında dediği gibi bölündük ama biz dostluğu burda kurduk burasıda çatımız.

Bende burdayım Dragon evet elde olmayan nedenlerden dolayı Mustafanında dediği gibi bölündük ama biz dostluğu burda kurduk burasıda çatımız.

İşte bu mesaja çok sevindim Nihat abi ;)

Bu siteden yıllardır kopmalar oldu,sayısız Opel forumu açıldı,kimler geldi kimler geçti ama opelim.net herzaman çatı oldu,yıllardır Türkiye'nin en büyük,en saygın,en seviyeli Opel forumu ünvanını kaybetmedi.Gerek alenen gerekse p.m yoluyla türlü çirkinliklere şahit olduk,halende p.m yoluyla çirkinlikler devam ediyor..Ben kendi adıma söylüyorum hep birlik beraberlikten yana oldum ama gidenede yeni forumlarada saygılı oldum..

Herkestende aynı saygıyı bekliyorum ;)

Saygılar abi

İşte bu mesaja çok sevindim Nihat abi ;)

Bu siteden yıllardır kopmalar oldu,sayısız Opel forumu açıldı,kimler geldi kimler geçti ama opelim.net herzaman çatı oldu,yıllardır Türkiye'nin en büyük,en saygın,en seviyeli Opel forumu ünvanını kaybetmedi.Gerek alenen gerekse p.m yoluyla türlü çirkinliklere şahit olduk,halende p.m yoluyla çirkinlikler devam ediyor..Ben kendi adıma söylüyorum hep birlik beraberlikten yana oldum ama gidenede yeni forumlarada saygılı oldum..

Herkestende aynı saygıyı bekliyorum ;)

Saygılar abi

++:good:

İstanbul da bi buluşma yapalım yaaa..Akalım bütün combolar caddelere :) Mustafa abi yaparsa bi organizasyon katılırız herhalde.

Geri