Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyiyim hamd olsun Yılmaz.. devlet memurluğu koşturmaca iş güç..
Sen nasılsın?

İyiyim hamd olsun Yılmaz.. devlet memurluğu koşturmaca iş güç..
Sen nasılsın?

çok şükür biz de iyiz abi, bekliyoruz kızımızı,onun heyecanı ve hazırlıkları var, az kaldı...

eskiden memurluk kötü derlerdi ama şimdi krizin de etkisiyle herkes sırtını devlete dayama derdinde;)

Rabbim kızınızı sağlıklı sıhhatli kavuşturur inşallah...

Çok şükür Yılmaz ben devlet memuruyum eşimde devlet memuru çift maaş olunca gelirimiz iyi şikayetçi değiliz ... Gelirimiz belli, giderimizi de ona göre ayarlayınca sıkıntı çekmiyoruz hamd olsun..:)

Rabbim kızınızı sağlıklı sıhhatli kavuşturur inşallah...

Çok şükür Yılmaz ben devlet memuruyum eşimde devlet memuru çift maaş olunca gelirimiz iyi şikayetçi değiliz ... Gelirimiz belli, giderimizi de ona göre ayarlayınca sıkıntı çekmiyoruz hamd olsun..:)

amin abi saolasın...

aynen çift maaş hele buzamanda çok daha iyi refah sağlar, biz çift maaş olmasak da ben çift iş yapıyorum, hem fabrika hem de müzisyenlik ikisi birarada aynı hesaba geliyor..:) aynen bizde çarkı döndürüyoruz çok şükür... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

abi bana müsade hanım 1saatten fazla pc başında durmayı yasakladı, süreyi doldurdum hatta 15dk aştım yarınki hakkımdan gittii...:);)

hayırlı akşamlar...

Aminnn. Rabbim sana kolaylık versin iki iş zor .. Allah gücünü kuvvetini artırsın evine bolluk bereket versin inşşallah..
Hayırlı huzurlu akşamlar Sevgili Yılmaz.. :)

Geri