Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar biliyorsunuz işlerim eskisi gibi değil.
çok fala fırsat bulamıyorum,bulduğum ilk fırsatta eşlik etmeye çalışıyorum.
kusuruma bakmayın..

Mustafacığım kalplerimiz bir dostum sinanda bir kere yazmıştı mekanlar önemli değil söz artık mustafa daha sıklıkla bir arada olacaz kardeşim.
Seni gerçekten tüm combocular çok seviyor mustafa yaradan her zaman kalbine göre versin.

Mustafacığım kalplerimiz bir dostum sinanda bir kere yazmıştı mekanlar önemli değil söz artık mustafa daha sıklıkla bir arada olacaz kardeşim.
Seni gerçekten tüm combocular çok seviyor mustafa yaradan her zaman kalbine göre versin.

bende sizi seviyorum sevmem mi :)

sana üst çıtamı vereyim mi abi :) hemde siyah renkli

Mustafa elinde fazlaysa neden olmasın kardeşim ikinci el arıyordum zati kısmet olmadı bir türlü gelecek hafta içi gelip alabilirim fiyatı ne olur mustafa ona göre ayar çekeyim ay başı.
birde ikinci el arka tarafa takılan spoyler arıyorum bizim araçlara olan görürsen haber ediver mustafa banka kredisi bu ay bitti hatuna çaktırmadan bişeyler yapayım diyorum comboya:)

Mustafa elinde fazlaysa neden olmasın kardeşim ikinci el arıyordum zati kısmet olmadı bir türlü gelecek hafta içi gelip alabilirim fiyatı ne olur mustafa ona göre ayar çekeyim ay başı.
birde ikinci el arka tarafa takılan spoyler arıyorum bizim araçlara olan görürsen haber ediver mustafa banka kredisi bu ay bitti hatuna çaktırmadan bişeyler yapayım diyorum comboya:)

abi ayıp ettin ben yengeye söylerim korkmana gerek yok hehe :) senin nasibinmiş oda benim üst çıtalar

Sağolasın Mustafa telefonlaşırız senin uygun olduğun bir akşam gelir alırım kardeşim.

Volant hakkındaki yazını okudum 2006 öncesi direksiyon sorunu gibi şu anda bizim araçların belalısı volant yetkili servislere yanaşmanın manası yok uçuyorlar bir çok arkadaş yaptıracaktır debriyaj adamın ayağına vurdukça insan tedirgin oluyor olay netleşince paylaşımlarını bekliyoruz kardeşim.

Geri