Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi geceler combocular. ya arkadaşlar sizde de oluyor mu? yolda ne zaman bir combo görsek bütün aile aaaa combo diyoruz. hasta olduk galiba.:)

slm garaj...mavişimi servise götürdüm Z rotlar değiştirildi ses kalmadı...parça + işçilik =114,63tl bayıldım...

yılmaz hadi hayırlı olsun sağlık afiyetli sürüşlerin olsun.

aynısı benim royaldede var izin dönüşü ayar çekeriz artık.

iyi geceler combocular. ya arkadaşlar sizde de oluyor mu? yolda ne zaman bir combo görsek bütün aile aaaa combo diyoruz. hasta olduk galiba.:)

aynen bizdede var benim kızlar aaa siyah yok mavi deyip bana göstermeye çalışıyorlar seviyoruz biz comboyu hemide çok:rolleyes:

Mustafacığım tekrardan tşk ederim ferrari korna öyle süper olduki düğmede yaptırdım direksiyonla pedallar arasında el mesafesinde iki kornayıda kullanıyorum.
zenonları taktırdım akşam olunca hayırlısı ile uzun yolculuk bizi bekliyor bolca test ederim arza ışığı yakmadı beyaz şapkalılarda çevirmezse sefam olsun daha ne olsun yahu:)

Mustafacığım tekrardan tşk ederim ferrari korna öyle süper olduki düğmede yaptırdım direksiyonla pedallar arasında el mesafesinde iki kornayıda kullanıyorum.
zenonları taktırdım akşam olunca hayırlısı ile uzun yolculuk bizi bekliyor bolca test ederim arza ışığı yakmadı beyaz şapkalılarda çevirmezse sefam olsun daha ne olsun yahu:)

oy oyyyy sevindim abi çokkkk ama yenge kızmasın :)

oy oyyyy sevindim abi çokkkk ama yenge kızmasın :)

çaktırma mustafa yadellere gittiğimi bir bilse varya mangal kömürü gibi yakar:eek:

direksiyondaki korna düğmesi çatlamış izinden gelince değiştireyim parçacılarda vardır heralde.

bu arada sevgili dostlar 15. gün buralarda olamıyacam kendinize sevdiklerinize iyi bakın sağlıcakla.

çaktırma mustafa yadellere gittiğimi bir bilse varya mangal kömürü gibi yakar:eek:

direksiyondaki korna düğmesi çatlamış izinden gelince değiştireyim parçacılarda vardır heralde.

bu arada sevgili dostlar 15. gün buralarda olamıyacam kendinize sevdiklerinize iyi bakın sağlıcakla.

NİHAT ABİ okudumki korna butaonu parçalanmış ..... :D
istersen yardımcı oluruz abi...:D basit....:D

evet serhatçığım parçalandı aksaraya geldiğimde uğrar alırım hemide tanışmış oluruz.

evet serhatçığım parçalandı aksaraya geldiğimde uğrar alırım hemide tanışmış oluruz.

olur abi çok sevinirim hem tanışmış oluruz hem bi çayımızı içersin abi hemde combomuzla ilgili konusuruz abi..:D....

Geri