Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zarar ettım ya ben aldım 8 tane :(:D

Günaydın Garaj Hayırlı Cumalar Hayırlı Günler...

atcı mıttafa senı :D

Selam Garaj. Comboma xenon far taktırmayı düşünüyorum. Bana yakın olarak beylikdüzünde http://www.mtec.com.tr/ deki adreste taktırmayı düşünüyorum henüz fiyat almasamda. Sizlerden model, fiyat, montaj yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Ben 2 ay önce taktırdım 175 tl MTEC 6000K 175 tl işçilik herşey dahil.
Ben taktırmadan 1 hafta önce kampanyası varmış 125 tl.
Şuan Bursa'da 125 tl kampanyalı takan biryer var..

Ben 2 ay önce taktırdım 175 tl MTEC 6000K 175 tl işçilik herşey dahil.
Ben taktırmadan 1 hafta önce kampanyası varmış 125 tl.
Şuan Bursa'da 125 tl kampanyalı takan biryer var..

Mesut muayenede yada trafik ekipleriyle bi sıkıntı yaşanırmı xenon ile ya da kaç bin K ya kadar müsadesi var bu işin.

merceksiz takacaksan en uygun 6000K hiçbir sıkıntı yaratmaz.

iyi geceler arkadaşlar..combolarımızın yeni kasası ne zaman çıkacak bi bilgisi olan yok mu ? merakla bekliyorum nasıl birşey olacağını?

Günaydın garaj...pazartesi sendromundan kurtulmak için bugünü kendime izin yazdım..:) yarın işbaşı yapıcam...

aldığım son bilgiye göre combonun yenisi 2011 temmuza yetiştirilmeye çalışılıyormuş, normalde kriz döneminde 2013 olarak tarih verişlmişti ancak otomotiv piyasasındaki iyileşme ve ek olarak doblo, citroen, partner caddy gibi aynı sınıftaki araçların ya yeni kasası yada makyajlı kasası çıktığı için opel de assolist olarak en son çıkacak ve bombayı patlatacakmış..;) hatta 4x4 arazi vesiyonu bile olabilirmiş ancak bu model türkiyeye gelirmi bilinmez, yeni versiyonda otomatik şanzıman seçeneği de olacakmış ancak bu da türkiyeye gelirmi bilinmez, biliyorsunuz şuanda varolan arizona modeli bile türkiyeye gelmedi... şimdilik aldığım tiyolar bu yönde...:)

Geri