Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
akşamki mardindeki saldırı insanlığın yüz karası olarak tarihe geçti çoluk çocuk demeden ateş eden canilere en iyi cezayı yaradan verecektir.

günaydın. akşamki olay için tv ler ne kadar duyarsızdı sadece son dakika yazısı ile verdiler ne dir ne değildir anlayamadım

abi caniler yakalanmış 8 kişilermiş,
iranda olsa usa da olsa bir ay sonra asarlardı şimdi bu pislik insanları 36 sene besliyecez sonra hür kalacaklar.

allah sabır versin milletimize.aile kavgası ne hale geliyor.terör olayı değil demiş bakan.ben şimdi combomun içini boşaltmaya gidiyorum.murat abi ile temizliğe götüreceğiz.görüşmek üzere.bagaj perdesi bulursam mutlaka ararım nihat abi

Sinan dostum Allah kolaylık versin mis gibi olsun aracın şimdiden kolay gelsin,
düşüncen için tşk ederim Allah razı olsun.

akşam mangala benim arkadaşlarda gelecek bir nevi veda partisi gibi bişey olacak akşama kadar gelemezsen mangalda görüşürüz kardeşim.

geldim bütün kılıfları yırttım sinirden.kolyukların altından fındık fıstık çıktı.şimdi birde kılıf derdi çıktı

Günaydınlar garaj. Bu sabah ufak bi yenilik yaptım :) bakalım beğenicekmisiniz?

200905050822185.jpg

200905050822186.jpg

Eksikleri yazıyorum.
1.kılıf
2jant
3.sis.
4.krom tampon
5.angel far.
6.126000km bakımı
7.2009 yılı vergi borcu
8.sonax temizlik
ben mahvolmuş bir adamım

Sinan üstadım zati kılıf almayı düşünüyordun durumun uygun olunca orta halli bir kılıf takarsın,
aracı başkası sürünce bizler gibi dikkatli olmuyorlar senin gibi bende bazen sinirleniyorum temizlik yapıp aracı pis bulunca hele sinir hat safaya çıkıyor.

Alper üstadım soldaki sport yazın hoş durmuş sağdaki balıkta renk katmış aracına keyifli sürüşler.

üstadım akşam malum okumuşundur arka bagaj perdesini kaybettim senin malzeme aldığın yerde varmıdır varsa fiyatını sorabilirmisin.

Geri