Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nihat abi benim aksesuarcıda o perdeden bulunmaz. Sanırım o perde sadece orjinal olarak satılıyor. Ya cıkmacıları yada pert aracları araştırman gerekli diye düşünüyorum.

Eksikleri yazıyorum.
1.kılıf
2jant
3.sis.
4.krom tampon
5.angel far.
6.126000km bakımı
7.2009 yılı vergi borcu
8.sonax temizlik
ben mahvolmuş bir adamım

Şu yağmurlar bir dursada bende sonax yaptırsam.

Bence angel far gereksiz. Para veripte üstüne birde sorun cıkartan bir aksesuar almak cokta gerekli değil bence. Eğer elinde imkan varsa Corsa C Cosmoların orjinal mercekli farlarından alıp takmak daha güzel olur.

1 kılıf-- 60 ile 100 arası orta halli alınabilir ki ben 110 almıştım herkes beğeniyor.
2 jant-- çok araştırdim ikinci elini çok fiyat çekiyorlar abartısız söylüyorum sıfıra yakın fiyat istiyorlar uzak doğu ülke mallarına. taksitle alma imkanın varsa sahibindeni takip et bazı ürünlerde inidirim yapıyorlar.
abi sis farı benimde yok ucuz yollu bulursak birlikte taktırıp indirim yaptırabiliriz.
angel farı konusunda Murat abi en son hatim indiriyordu abi yardım edecektir.

acil olanları yavaş yavaş halledeyim diyorum hepsinin altından tek seferde kalkamam.

Alper doğru söylüyorsun çıkma parça satan yerleri araştırayım belki üst çıtada uygun bulabilirim.

Combo şirket arabası olarak cok kullanıldıgı için pert olarak daha fazla bulma imkanın olabilir. Şahsen bizim burda yetkili servisin arkasında rahat 6 tane pert combo yatıo. Aslında gittiğimde sorabilirim eğer o perdeyi satarlarsa seninle irtibata gecebilirim.

alper abi evet angel far gereksiz.kılıf ta acil değil jant,krom tampon sonra,geriye servis bakımı ve sonax kalıyor.

Angel far olayını bir kere unutun derim. Çünkü hangisi olursa olsun cok kalitesiz. En güzel dediğim gibi corsaların cosmo modelleri var onların Valeo marka mercekli farlarından almak

1_image_for_silan_1285133.jpg

Kılıf ve sonax işinide bence murat abi ile hallet derim. Sonax yaptıracağım zaman ben mutlaka murat abinin yanına ugramayı düşünüyorum cunku.

Alper sorarsan çok sevinirim gece 03 den beri kendime nasıl yumruk atabilirim diye fiziki düşüncelere daldım dayak yemekten kurtar beni:)

zati kolçak için senin şehrine uğrayıp tanışacaktık perde olayıda olursa onuda alırım fiyatınıda soruver sana zahmet.
şimdiden tşk ederim sana hep zahmet veriyoruz şehrimize geldiğinde mutlaka önceden haber eyle Murat abide zati senin gelmeni bekliyor buluşuruz hep birlikte.

Ne demek Nihat abi. Zaten bende servise gidicem bugün yarın. Arka taraflara tozluk yada paçalık denen parçalardan sipariş ettim. Geldiğinde gidip taktıracağım. O sırada da zaten kaporta bölümünün şefiyle aram iyi bi sorarım eğer satma durumu olursa fiyat alırım.

Benim arka sağ stop kırılmıştı kendisi pert bir combodan söküp taktı hiçbir ücrette vermedim. Sağolsun çok iyi ve anlayışlı bir insan. Elinde imkan varsa mutlaka halleder.

Geldiğimde emin olun hepinizin haberi olacak :)

Geri