Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nihay abi koşa koşa gelirim sen pazartesiden itibaren istanbulda oursun büyük ihtimalle işte ozaman müsait bir günde kaçamak yaparız.

olur sinan sen işlerini ayarla 100 civarıda kılıf için yedekleme yap mis gibi koltuklarını koruyalım dış etkenlerden.

mesai bitti herkese iyi akşamlar sağlık huzur sizlerle olsun.

günaydın şehrimin ve ülkemin güzel insanları gününüz aydın şimşek armalı araçlarınız yolunda kazasız belasız yol alsın.

günaydın arkadaşlar.hayırlı günler hayırlı işler.bugün nihat abinin royal'e hız sabitleyici takılıyor.şimdiden hayırlı lsun.güle güle kullan nihat abi sabitle 90a bak keyfine.

arkadaşlar dün akşam eve giderken şirket arabası peşime takıldı arka arkaya giderken şöför cepten aradı ve senin arabanın motoru üflüyor.hemen yaptır yoksa motor gider dedi.bende korkumdan bugün çıkarmadım arabayı.geçen pazar günüde eniştem duman atıyor demişti bende dizel olduğu için normaldir dedim 3den 4e 4den 3e geçerken.şimdi ben ne yapayım zaten 126000 bakımı geldi .

sinan en azından bakımda bir gözden geçirt motoru inş seni üzecek bir durum çıkmaz yağ suyu balatalarının filtrelerin değişme vakti gelmiş 200 civarı normal bakımlar tutar ben 40 işçilik toplamda 200 vermiştim gideceğin yere bir bak fiyatlar uçuksa benim komşum her sabah kızını okula götürdüğüm arkadaşım var uygun bir fiyatla yaparız bakımını kadıköyde sevilen esnaflar.

Selamınaleyküm;

Merhaba Nihat Merhaba Sinan

Sinan Kardeşim İnşallah korkulacak bir şey yoktur

Bence sen yine de bir ustaya baktır ne olur ne olmaz

inşallah bakalım kısmetimize ne çıkacak.nihat abi bahsettiğin usta motordan anlıyorsa baktıralım para toparlayayımda.

aleykümselam Murat abi saygılar sevgiler..

Sinan durumu düzelt dediğim gibi genel bakım olacağı için 200 belki az bişey üstü ayarlarla, disklere tornada yaptırırız arkadaşım samimiyetle söylüyorum hem ustalığı süper hem insanlığı cruze controlü beyinle ilgili olduğu için yetkili servise götürdüm yoksa benim royal bizim ustadan başkasına kapalı.

cumartesi aynı satte paydos ediyoruz seninle belki gelecek cumartesi getirirsin yada önce hafta içi gösteririz nasıl sana uygun olursa öyle hareket ederiz.

Geri