Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın hayırlı cumalar olsun,

gününüz sağlık afiyetle aksetsin.

garajı dün ben kapamışım sabahta bana açmak nasip oldu gelin gayri ey combocu dostlar birlikte paylaşalım combo sevgimizi.

Sinan bu iki günde senin combodan ayrı kalışını ve hissettiklerini anladım iki gündür royalden ayrıyım esenlerdeki arkadaşa bıraktım yarın aracı yükleyecekler bu taraftan beni alacak sonra ver elini samsun.
abi royali özledim be bazen dokunmak istiyorum:)

günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar.zor dur nihat abi hele alıştıysan baban bile alsa zoruna gider.şimdiden hayırlı yolculuklar.

sağolasın Sinan hayırlısı ile kazasız belasız gider geliriz inşallah,

cruze kontrolü test edecem heyecanlıyım bağdaş kurarak araba sürmekte nasip olacakmış:)
ısıtma bujiside dahil 185 liraya maloldu.
bize bilgilerini paylaşan Musatafa İlbaylı arkadaşımıza tşk ediyorum onun tafsiyesi üzerine o serviste taktırdım henüz kullanmadım inş sorunsuz kullanırız.

:Dhayırlı uğurlu olsun.bu aralar beni biri okusun bütün terslikler beni buluyor cep telefonu ikiside samsung ikiside bozuldu.neye el atsam kuruyor bu aralar.tanıdık hoca varmı beni bir üfleyi versin:D

nihat abi ne demek elimizden ne gelirseeee :) hayırlı olsun tekrardan bu arada sinan usta senin duman arman normal yolda molda kalmazsın :)

nerde ahali nerde combocular sevgili büyüğümüz Murat abimiz combocular buluşması için bir öncü olsan bizi bir toparlasan ufaktan mangal bile olabilir.

Hooppp (:

İyi Geceler :)

ßugün Çok Sakin Geçmiş Ya Hayırdır?

Geri