Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saol nihat abi arkadaşlara sorayım bulamazsam yardım talep edebilirim.teşekkürler.

abi her zaman her türlü paylaşıma yardıma hazır kıta beklerim sor bir arkadaşına yapamazsa ilk buluşmamızda makinenin kartını getirirsin gerçi makine ile birlikte getirirsen yapması daha kolay olur kart okuyucu sorun çıkarabiliyor..

Murat abi canın sıkkın gibi abi salı günleri peş peşe geliyor yiyen efkar dağıtırırız abim.

abi her zaman her türlü paylaşıma yardıma hazır kıta beklerim sor bir arkadaşına yapamazsa ilk buluşmamızda makinenin kartını getirirsin gerçi makine ile birlikte getirirsen yapması daha kolay olur kart okuyucu sorun çıkarabiliyor..

Murat abi canın sıkkın gibi abi salı günleri peş peşe geliyor yiyen efkar dağıtırırız abim.
İnşallah Kardeşim
Royali bu aralar fazla yordun ama iyi bak

Murat abi evet farkındayım zati 91 km bakımına bin km kaldı bakıma girecek royal ön arka balatalar filtreler yağı ve eksikleri değişcek yolda dün akşam sevdim durdum royali sağolsun beni üzmedi kerata üstüne üstelik mazot bile artırdı o kadar yoldan:)

günü güzel bir fotoğrafla sonlandırmak istedim gideyimde mışıl mışıl uyuyayım evde:)

img0471rno.jpg

acemi birliğinde o sarı otları bana az yoldurmadılar samsunda allahtan manga başı seçtilerde yırttım.

abi bende İzmirde yolduğum otları sonra hesap yaptım tam sekiz çuval yapıyor:) adamlar zevk alıyordu bizler inek gibi otları yok ederken.

bu arada kanyon ve manzara fotoları Çorum ili sınırları içersinde:)
azcık memleketimi öveyim dedim canım:)

18 olunca bir solukta gidecem eve:)

Geri