Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
img0396qmh.jpg

img0442niu.jpg

img0407qrh.jpg

img0411lms.jpg

nihat abi
dün nişan vardı amcamın kızının.fotograf makinesiyle resim ve video çektik.
akşam cd ye atacağıma ama
videoları tek seferde ard arda birleştire bilirmiyiz.bazen video değil foto çektik.sonra tekrar video çektik bunları nasıl aralıksız bağlarız?

abi samsunu çıkınca sanki kayalar üstüne düşecek gibi oluyor amasyaya giderken biz çok tırsmıştık arkadaşlarla.birde merzifon civarı yol bölünmemiş çok kötü .babamda orada kaza yapmıştı.bende gittim oradan çok felaket.belki şimdi yapılmıştır

videoları neroda video cd yazarken birinci video bir atıp o bitince ikinci video diye hepsini peş peşe atınca 700 mb olana kadar ardarda ekle media playerde sorunsuz çalışır.

fotoğraf ise video gibi göstermesi için program lazım ama ben veri olarak saklıyacam dersen yine neroda yazarken veri cdsi oluştur yerinden ne kadar fotoğraf varsa yine cd alacak kadar içine at sonra onları pc den bakabilirsin.

bende nero yok:(.bakalım arkadaşa sorayım.peş peşe atınca normal film gibi soluksuz izleyebiliriz dimi.

Murat abi öyle hızlı hareket ettim ki çok yerin fotoğrafını çekemedim bile istanbula sabah 09.30 da ancak gelebildim (ama) tam bir ay sonra samsunun en güzel yerinde terasta bizim kadıköydeki modaya benziyen bir yerde balık mangalı yapacaz samsunlu dostlar balıkçı çıktılar adam yazın balık kışın kuş avlıyormuş:)

evet sinan peş peşe atınca video cd oluştur yerinden yaptığında sorunsuz çalışır sen seyrederken geçişleri anlamazsın.
yapamazsan ben sana videoları ve fotoları ayrı yazar veririm.
bir dip not genelde kompak makineler videoları çok kaliteli çekmezler yinede belli olmaz belki sizdeki makinenin video çekimi iyidir.

Murat abi öyle hızlı hareket ettim ki çok yerin fotoğrafını çekemedim bile istanbula sabah 09.30 da ancak gelebildim (ama) tam bir ay sonra samsunun en güzel yerinde terasta bizim kadıköydeki modaya benziyen bir yerde balık mangalı yapacaz samsunlu dostlar balıkçı çıktılar adam yazın balık kışın kuş avlıyormuş:)
İyi hadi bakalım Hayırlısı Olsun

Geri